Betöltés...

Jégkár, horpadásjavítás az Ön által megadott helyszínen!

Ár: 5.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Parkolásnál egy bevásárlókocsi gurult neki, vagy másik autó ajtaja nyílt rá az Ön autójára? Jégeső verte össze a karosszériát? Vadgesztenye, esetleg ágak-gallyak hullottak az autóra? Bármi okozta is a horpadás(oka)t, amennyiben eredeti a fényezése és az nem sérült meg, csak felületi karcolások keletkeztek a lakk-rétegen, a horpadás(oka)t teljes értékűen kijavítjuk, az elem fényezése nélkül! Így autója gyári állapotú marad, a javítás nem okoz Önnek értékcsökkenést! Biztosítókkal is szerződésben állunk!
Nyugat-európai országokban, több ezer darabos jégkár-projektekben szereztünk óriási tapasztalatot, ahol esetenként több mint ezer darab jég-horpi is volt egy-egy autón.
Amennyiben 100-200db horpadása van, egész Tiszántúl területére kimegyünk, ha 200db fölötti horpija van, vagy több autó sérült és több napra van igény azokat helyreállítani bárhova hívhatóak vagyunk az ország területén. Kiszállási költség: Debrecen területén díjtalan, egyéb esetekben rugalmas, függ az elvégzendő munka mennyiségétől és a munkadíjtól.
Árajánlatot szíveskedjék e-mail-en kérni, mindenkinek válaszolunk!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szervíz / Szerelés
Extrák: Fényezés nélküli egyengetés!
 
Eddig megtekintették 2962 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Jégkár, horpadásjavítás az Ön által megadott helyszínen!" című hirdetést látja. (fent)