Betöltés...

Archivált hirdetés!

Külföldi GYES, családi pótlék ügyintézés

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Vállaljuk, magyar munkavállalók ausztriai adó-visszaigénylését, családi pótlék és GYES igénylését, teljes körű ügyintézésen át, a kifizetésig. Lehet Ön Magyarországon, Ausztriában vagy a világon bárhol, nyújtsa be segítségünkkel adó-visszatérítési igényét. A gyorsabb és egyszerűbb ügyintézés érdekében az Ön számára legkedvezőbb módon indíthatja el visszaigénylését: akár e-mailben, akár postai úton, akár telefonon vagy személyes kontakt útján. Személyre szabottan és rövid határidővel dolgozza fel az Ön anyagát az adott tárgyévtől akár négy évre visszamenőleg is. Pontosan miben tudunk segíteni Önnek? Adó-visszatérítési jogosultság ingyenes kivizsgálása Adóbevalláshoz és adó-visszaigényléshez szükséges nyomtatványok beszerzése Osztrák- ill. magyarországi nyomtatványokhoz / kalkulációhoz szükséges adatok ügyfélbarát egyeztetése magyar nyelven Irodánk részére visszaküldött anyagok gyors feldolgozása.(1-2 nap) Adó-visszatérítési igény elkészítése A visszatérítési igény benyújtása az illetékes osztrák adóhivatalokhoz Az ügy nyomon követése, és tájékoztatás az ügymenet állapotáról Adóhivataltól érkezett lezáró határozat elemzése és az esetleges fellebbezés szakszerű lebonyolítása Ügyfélbarát fizetési lehetőségek Forduljon hozzánk bizalommal!

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 15.000 Ft
Település: Pécs
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Könyvelési, számviteli
 
Eddig megtekintették 532 alkalommal
Külföldi GYES, családi pótlék ügyintézés
Lehetőségek
Megosztók

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Külföldi GYES, családi pótlék ügyintézés" című hirdetést látja. (fent)Ingyenes és fizetős szolgáltatások

A Szolgáltatások rovatban cégek és magánszemélyek különböző szolgáltatási apróhirdetései között böngészhet.

TIPP: Szolgáltatások gyors kereséséhez használja részletes keresőnket. Az Ön cége, vállalkozása még nem szerepl itt? Adjon fel egy hirdetést (ingyen reklám)!