Betöltés...

Lomtalanítás akár ingyen!

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Lomtalanítás ingyen?

Igen, amennyiben a lomtalanításra szánt dolgok értéke fedezi költségeinket, Önnek nincs további kiadása, ingyen elvégezzük a lomtalanítást! Korrekt áron beszámítjuk a számunkra fedezetet nyújtó tárgyakat, így azokkal együtt Ön a többi lomtól is egyszerűen és gyorsan, olcsón, vagy akár teljesen ingyen megszabadulhat.
Lomtalanítás akár ingyen is - keressen fel minket! 100%-ban magyar tulajdonú válallkozásunkkal a hét minden napján, éjjel-nappal, nonstop, azonnal rendelkezésére állunk. Tőlünk szakértelmet, megbízhatóságot kap, hogy kényelmesen, egyszerűen megszabadulhasson a feleslegessé vált dolgaitól, miközben lomtalanítással adományozhat, másokon is segíthet és környezettudatosan, jótékonyan gondolkodik. Az elszállítandó dolgok egy része hasznos lehet másoknak is, ne feledje, Önnek pedig ingyenes a lomtalanítás.
Amennyiben Ön úgy kéri, adományozhat a lomtalanítással, mi az Ön által adományozott dolgokat a megjelölt címzetthez, szervezethez, személyhez eljuttatjuk a kívánt tárgyakat.
Cégünk több olyan egyesülettel, csoporttal, szervezettel áll kapcsolatban, akik újrahasznosítanák elhasználtnak vélt tárgyait.
Telefon: 06 - 30 - 571 - 83 – 08, 06 - 30 - 372 - 72 – 41
e-mail: info@expresszlomtalanitas.hu, lomtalanitas@expresszlomtalanitas.hu

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budakalász
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szállítás, költöztetés
Extrák: lomtalanítás garanciával
 
Eddig megtekintették 359 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Lomtalanítás akár ingyen!" című hirdetést látja. (fent)