Betöltés...

Gyermekfelügyelet/korrepetálás

Ár: 1.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Egy jól/kitűnően tanuló gimnazista lány ajánlja fel tudását/segítségét 1. osztályos gyermekektől egészen 9./10. osztályos gyermekek részére.
Nagyon szívesen segítenék (Budapesten belül bármelyik kerületben) gyermekeknek a tanulásban (matematika, fizika, magyar nyelvtan, magyar irodalom, történelem, kémia, földrajz, biológia, angol, német, rendészeti ismeretek, társadalom ismeret tantárgyakból) vagy esetleg tanulás mellett szívesen vigyáznék is gyermekekre a szabadidőmben.
Hétköznap délutánonként heti 3-szor vagy akár hétvégente is annyi óráig amennyiben megegyezünk.
Ha korrepetálás, akkor tantárgytól függően 1000 Ft/ óra (általános tantárgyak) , 1500 Ft/ óra (nyelvi tantárgyak-angol/német).
Ha vigyázni kellene, felügyelni, akkor nyilván megbeszéljük, hogy mennyi időre és annak fejében egyezünk majd meg fizetésileg.
Esetlegesen lehet a két szolgáltatást együttesen is kérni.
Nagyon megbízható, nagyon alkalmazkodó, türelmes, erős idegzetű, végtelenül kedves és barátkozós lány vagyok, aki nagyon jól ki jön a társaságával/környezetével és mindig életvidám/pozitív.
Már egy ideje végzek ilyen munkát, eddig sosem volt rám panasz, igyekszem a legjobbat nyújtani, mindig. Nagyon jól bánok a gyermekekkel, de nagyon figyelmes is vagyok, tehát ha szükségét látom akkor elpakolok, eltakarítok.

Várom a kedves szülők jelentkezését, Üdv.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: V. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
Extrák: Háztartásvezetés
 
Eddig megtekintették 406 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Gyermekfelügyelet/korrepetálás" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések