Betöltés...

Megnyílt a köröm és a műkörömápolás új áruháza.

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
WWW.LAKKZSELE.COM
Megnyílt a köröm és a műkörömápolás új áruháza egyedi,
legmodernebb alapanyagokkal feltöltve.
Ötletek lakkzselé praktikák, induló csomagok nagy választékban.
WWW.LAKKZSELE.C OM LAKkZSELÉ, GEl-LAC, HYBRID LAKK WEBÁRUHÁZ.
A körömápolás probléma mentesen, a legújabb köröm praktikák és lakkzselék alkalmazásával. A tartós, hibamentes lakkozás már létezik!A legmodernebb alapanyagok megtalálhatók egy helyen a www.lakkzsele.com -Lakkzselé, Gel-Lac webáruházban! A színes, PolyHybrid körmös alapanyag a Lakkzselé, GelLac, GelPolish, HybridPolish, amely a műköröm zselék tartósságát, káprázatos színeit nyújtja a lakkozás egyszerűségével. Gelish, Pearlac, Metropolish, Moyra Gel Polish, Nail Selection-Mystic, Alfa UV lakkzselé, 2mbeauty Neon, lakkzselék, gellakkok erre már szüksége van mindenkinek. Óriási a lakkzselé színválaszték a lakkzselé.com webáruházban: Paris színek, French- Francia színek, Trend 2011- Aktuális divat színek, Ice Cream- Fagyi.
Hybrid műköröm körömlakk generáció: körömlakk-zselé, lakkzselé a manikűr, pedikűr szolgáltatások új alapanyaga. Lakkzselé kezdőcsomagok, induló készleteket keresheted a gel Lac webáruházban- http://www.lakkzsele.com.
LAK KZSELE, GELISH, GEL-LAC, PEARLAC, METROPOLISH, GEL-LACK, GEL-NAIL POLISH Mágneses lakk és színes zselé, Magnetic Nail System. A tartós lakkozás már létezik. Gelish, Pearl, Metropolish, Moyra, Mystic Nails.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Göd
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
Extrák: http://www.lakkzsele.com/
 
Eddig megtekintették 839 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Megnyílt a köröm és a műkörömápolás új áruháza." című hirdetést látja. (fent)