Betöltés...

Kisteherautó mentés akár rakottan is (3,5 tonnáig) bel- és k

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kisteherautó mentés akár rakottan is (3,5 tonnáig) bel- és külföldön egyaránt, útdíj mentesen.
Vállalunk rakott kisteherautó mentését azonnali indulással (0-24 óráig), ha szükséges átvesszük rakományát 1,5 tonnáig, leszállítjuk a célállomásra, illetve felvesszük, ha szükséges, hazafelé irányuló áruját, és a meghibásodott kistehergépjárművét egyúttal hazaszállítjuk, egyazon költség alatt.
A vontató jármű terhelhetősége rakományból 1500 kg, és 5 fő személy (13 m3), a tréler terhelhetősége 2700 kg, hossza 8 méter. Továbbá vállaljuk személygépkocsik mentését öt fő erejéig, hazaszállítjuk utasait, illetve meghibásodott járművét. Lehetőség van arra, hogy ha otthon rendelkezik több gépjárművel,(vagy bérlünk Önnek egyet) felvegyük a saját gépjárművét, leszállítjuk a meghibásodott gépjármű helyszínére, Ön és utasai folytathatja útját tovább, meghibásodott járművét hazaszállítjuk, illetve az Ön hazaérkezéséig saját telephelyünkön díjmentesen tároljuk.
Tevékenységi körünkben még vállaljuk lakókocsik leszállítását a megadott helyszínre és egyéb személygépkocsik, kisteherautók vásárlásánál a hazaszállítását az Ön által meghatározott címre.
Szállítási díj: megállapodás szerint, feladat függően. Elérhetőség: mobil: +36(20) 9-88-88-11 Szabó Gyula, e-mail: furgonmentes@gmail.com

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pécs
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szállítás, költöztetés
Extrák: autómentés
 
Eddig megtekintették 450 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Kisteherautó mentés akár rakottan is (3,5 tonnáig) bel- és k" című hirdetést látja. (fent)