Betöltés...

Gépi alakformálás

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Fat Burner’s gépi alakformáló stúdió

Stúdiónkat azért hoztuk létre, hogy minden kedves vendégünk, aki rászánja magát és ellátogat hozzánk, hogy felgyülemlett felesleges zsírpárnáitól vagy narancsbőrétől megszabaduljon, nálunk jól megközelíthető helyen, nyugodt, családias környezetben, ellazulva élvezhesse szolgáltatásainkat!

A kezeléseket megelőzően feltérképezzük, hogy az adott cél (fogyás, zsírcsökkentés, narancsbőr redukció) eléréséhez melyik egyedi vagy egymással kombinált kezelés lehet a leghatékonyabb.

Minden új vendégünkkel részletesen ismertetjük kezeléseink működését, hatásmechanizmusát illetve azokat az egészségügyi problémákat, melyeknek fennállása esetén egyes szolgáltatásainkat nem tudjuk javasolni.
Azokban az esetekben, amikor úgy látjuk, hogy a kívánt cél eléréséhez egyidejűleg több különféle terápia alkalmazása, hozhatja meg az eredményt, kombinált kezelést fogunk ajánlani!

A különféle problémák megoldásához lipolézeres, kavitációs, rádiófrekvenciás, vákuumtechnológiás kezeléseink önállóan is megállják a helyüket, de mi minden esetben ajánljuk gépi nyirokmasszázs kezelésünk igénybevételét is, mivel az növeli a test szöveteinek rugalmasságát, és javítja azok életképességét.

Kezeléseink során vendégeink megszabadulhatnak a felesleges zsíroktól, salakanyagoktól, cellulitisztól, szenvedés nélkül egy helyen egy időben!

www.alakformalasbudapest.hu

Keress minket a facebookon is:
https://www.facebook.com/fatburners8/

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szépségipari / Masszázs
Extrák: kavitációs ultrahang, rádiófrekvenciás kezelés, nyirokmasszá
 
Eddig megtekintették 262 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Gépi alakformálás" című hirdetést látja. (fent)