Betöltés...

LaserCity az új lézerharc pálya a X. kerületben.

Ár: 1.340 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Harcolj a legújabb fejlesztésű fegyverekkel!
A helység arculatát, a pálya festését és kialakítását szakemberek bevonásával hoztuk létre. A pálya grafikusok által fluoreszkálós festékkel festett egyedülálló minőségi anyagokból kialakított tér, mely a harcot még hangulatosabbá teszi.

Az állandó légcsere és hőmérséklet biztosított.

Kiváló kikapcsolódás gyereknek, felnőttnek, lányoknak, fiúknak. Legyen szó szülinapról, csapatépítésről, hétvégi programról, iskolai rendezvényről vagy csak egy jó időtöltésről a haverokkal.

A résztvevők 2 csapatban harcolnak egymással, az UV fénnyel megvilágított pályán.

Játék közben hang, UV fény és zene teszik még izgalmasabbá a játékot.

A fegyverek név szerint vannak a játékosokhoz rendelve, így a játék végén statisztika készül, mely alapján a csapatok közötti verseny végső eredménye is eldönthető.
Minden korosztály örömét lelheti a lézerharcban, aki elbírja az 1 kg súlyú felszerelést. A játék 6 éves kortól játszható, ám 14 év alatti játékosok esetén szülői jelenlét szükséges!

Foglalási Csomagok:
Normál játék:
Gyere harcolj egy jót!
Ha csak páran tudtok jönni az sem probléma. Próbáld ki magad idegen harcosok ellen, vagy csatlakozz egy csapathoz. A játék legalább 8 fővel élvezetes. Lehetőség szerint legalább ennyien gyertek hogy a saját társaságotokkal tudjatok játszani. Ha kevesebben vagytok 8 főnél de nem szeretnétek idegenekkel játszani akkor minimum 8 főre kell foglalást tennetek.

Születésnap:
Tartsd nálunk a születésnapodat. Játssz a meghívottakkal, majd ünnepeljetek együtt az elkülönített helységben. Vendégünk vagy 0,5 liter üdítőre és rágcsálnivalóra.

MiniCity:
Ha még nem múltatok el 18 évesek és legalább 15-en vagytok, akkor érdemes ezt a csomagot választani. Gyertek el az osztállyal vagy a csapattal harcolni!

MaxiCity:
Felnőtteknek 15 fő felett kedvezményes csomag.

Családi csomag:
Baráti családok, gyerekek és szülők együtt harcolnátok? Válasszátok ezt a csomagot. Hívjátok meg a szülőket és a haverok szüleit is egy nagyszerű kikapcsolódásra. A játék legalább 8 fővel élvezetes. Lehetőség szerint legalább ennyien gyertek hogy a saját társaságotokkal tudjatok játszani. Ha kevesebben vagytok 8 főnél de nem szeretnétek idegenekkel játszani akkor minimum 8 főre kell foglalást tennetek.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: X. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
Extrák: Lézerharc
 
Eddig megtekintették 759 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "LaserCity az új lézerharc pálya a X. kerületben." című hirdetést látja. (fent)