Betöltés...

komoly összegek folynak ki keze közül és csak panaszkodik!

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Sokszor találkozunk hasonló mondatokkal: „Sajnos nincs pénzem.” „Áhh, nincs megtakarításom.”„Huuh, nagyon magas a rezsim.” „Annyi mindenre kell pénzt kiadnom.“ Ilyenkor mindig elgondolkodunk picit, ugyanis a felmérések, a kutatások és a statisztikák, valahogy egy sokkal árnyaltabb képet mutatnak.
Nem tudom, gondolkodsz-e néha azon, hogy számodra melyik a fontosabb, az életszínvonal, vagy az életminőség?
Az okos ember előre gondolkodik, a buta a múltban él, és a még butább azt gondolja, hogy ha nem tesz semmit sem, akkor sokkal jobb lesz Neki! Sajnos ezért is sok család fog úgy élni, mint most, sok év múlva is, sőt sokkal rosszabbul!

Az anyagi helyzetünkre való fókuszálásról is mi döntünk, hogy mennyi energiát fordítunk megszerzésére, megőrzésére, növelésére, vagy felhasználására.
Fogyasztási szokásainkban a lényeg, a PAZARLÁS.
Tisztában van vele, hogy az emberek ugyan panaszkodnak, de közben, milyen elképesztő pazarlást végeznek életük szinte minden egyes napján? Milyen komoly összegek folynak ki kezük közül, miközben a panasz ugyanúgy árad belőlük, mint ahogy a nehezen megkeresett jövedelmüket élik fel? Ezért lenne fontos, saját életünkben is alkalmazni a tudatos életvezetést!
Megfigyelte már, hogy Magyarországon mennyivel kevesebben beszélünk az életminőségről, az azt meghatározó egyéb elemekről? Sajnos rengeteg ember él ezekkel a fogalmakkal kapcsolatban komoly aránytévesztésben.
Természetesen nem arról beszélek, amikor egy nagyon nehéz anyagi helyzetbe került család tagjairól beszélünk, akik energiájának legnagyobb részét a létfenntartásukra fordítják, azonban az Ő boldogságukat sem az életszínvonaluk, hanem az életminőségük fogja meghatározni.
Sok mindenre kell odafigyelnünk. Fizikai és mentális egészségünkre, céljainkra, anyagi biztonságunkra, jövőnk tervezésére, stb. és abban a pillanatban, ha csak egy területre fordítjuk energiáinkat és elhanyagoljuk a többit, azok sérülnek, ugyanúgy, mint személyiségünk is és ez aztán az igazi pazarlás.
No de térjünk vissza a „nincs pénzem“ és a pazarlás ellentmondásaira!
Egy hazai bank által elvégzett felmérésben a „Ha jobban odafigyelne a havi költéseire, mekkora összeget tudna megtakarítani?”kérdésre, minden hatodik hazai válaszadó azt mondta, hogy akár havi 10 000 forint felett is félre tudna tenni. A megkérdezettek mintegy tizede pedig úgy vélte, hogy akár havi 30 000 forintot, azaz három év alatt több mint 1 millió forintot is megspórolhatna. A hazai lakosság 3 százaléka szerint pedig kis odafigyeléssel, havi 50 ezer forint feletti összeg megtakarítása sem lenne lehetetlen.
Pazarlásra lennénk hangolva?
Úgy tűnik igen és sokkoló szám jönne ki, ha vesszük a fáradtságot és egyszer leülünk kiszámítani azt az összeget, amelyet szó szerint az ablakon dobunk ki.

Amennyiben nem szeretné kidobálni az ablakon a pénzét, kérje segítségemet : rozsabusiness@gmail.com

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Marketing / Üzleti
 
Eddig megtekintették 396 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "komoly összegek folynak ki keze közül és csak panaszkodik!" című hirdetést látja. (fent)