Betöltés...

Gyula legolcsóbb apartmanjai, nyitási Akció!

Ár: 9.900 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Pihenjen kötetlenül, olcsóbban!
nyitási akció:9.900,-Ft/apartman, melyet 2,3,4,5 fő vehet igénybe
Gyula, Magyarország dél-keleti kapuja, a fák és virágok városa, a kultúra magyar városa, egész évben számtalan programmal, alig ismert látnivalókkal várja vendégeit. Évente sok százezren látogatnak el ide, hogy pihenjenek, feltöltődjenek. Ám mindig vannak, akik nem kedvelik a szállodák vagy magánszállások kötöttségeit, jobban szeretik az idejüket is, az étkezésüket is maguk szervezni, így egyedi szokásaikat könnyebben megtarthatják. Az Ő számukra készült a Corvin Gyulai Wellness Apartmanok-programja.
Corvin Gyulai Wellness Apartmanok
A Corvin Apartmanok 5 kellemesen kialakított szállás Gyula belvárosának szívében. A romantikus sétálóutca közelében helyezkedik el,ahonnan Gyula nevezetességei, látnivalói akár néhány perc séta alatt elérhetőek. A Corvin Apartmanokat könnyen megközelítheti autóval a városon belül a centrum feliratot követve,illetve autóbusszal és vonattal, melyet az állomástól sétálva néhány percre talál. A környéken számtalan üzlet, kávézó, étterem és szórakozóhely biztosítja az ideális gyulai tartózkodást, ugyanakkor a csendes kisutca nyugodt pihenést biztosít..A várfürdőtől 10 perc sétára, a város legszebb részén átvezető sétány közelében helyezkednek el.
Az apartmanok felszereltsége, elrendezése, bútorzata és színvilága harmonikus , alkalmas hosszú távú bérlésre is.
2 apartman közülük a Corvin Hotel***-en belül helyezkedik el, 3 apartman pedig,egy romantikus, polgári kertes házból lett kialakítva, mely szintén a belváros szívében helyezkedik el, néhány perc sétára a Corvin Hotel***-től.
A szobákban kényelmes franciaágyak és külön ágyak találhatóak, felszerelt konyha (hűtőszekrény, tűzhely, vízforraló, edények) és fürdőszoba (WC, zuhanyzó) szolgálja a vendégek kényelmét. A Corvin Hotel SPA részlegét ingyenesen használhatják az apartmanokban megszálló vendégek.
Vendégeink számára ágyneműt, ágyneműhuzatot, lepedőt, törölközőket, takarókat, toalettpapírt és takarítást biztosítunk. Igyekszünk tartózkodását minél kényelmesebbé és emlékezetesebbé tenni, kollégánk, -akitől az érkezéskor a kulcsot megkapják a Corvin Hotel*** recepcióján, késői érkezés, csomagok tárolása így nem probléma- ellátja a vendégeket minden szükséges információval a szálláshelyről és Gyula városáról.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Gyula
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Eddig megtekintették 452 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Gyula legolcsóbb apartmanjai, nyitási Akció!" című hirdetést látja. (fent)