Betöltés...

Segítség a fogyásban!

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Unja már az örökös harcot a kilókkal? Lefogyni küzdelmes, hosszú út, melyhez minden segítség jól jön! Próbálja ki a forradalmian új fogyasztó övet, mely mikrokomputer vezérléses technológiával készült! Vibromasszázs, hőkezelés és mágneses hatás funkcióival rendelkezik. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően karcsúsítja az alakot és egészségessé teszi a bőrt.
A masszázsgolyók segítségével vibromasszázs jön létre, amely serkenti a vérkeringést, tisztítja a meridiánokat, megszűnteti a fáradtságot, javítja az anyagcserét.
A hőkezelés elégeti a zsírokat, serkenti az anyagcserét, csökkenti a testsúlyt. A hőmágnesek szabályozzák a pozitív és a negatív energiát a szervezetben.
Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az öv karcsúsít, egészségessé teheti a bőrt. A túlsúly csökkentése mellett enyhíti az izom- és idegfájdalmat, a reumatoid ízületi gyulladást, lumbágót. Ha már belefáradt a különböző fogyókúrákba, próbálja ki az engedéllyel, garanciával rendelkező fogyiövet, ez lehet az igazi megoldás!
Elérhetőségünk:http://egeszsegutjan.com/products/tiens-mikrokomputeres-alakformalo-masszazsov-fogyiov

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Dorog
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 386 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Segítség a fogyásban!" című hirdetést látja. (fent)