Betöltés...

Ajánlatunkat minden cégvezetőnek érdemes átgondolni !

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Minden kereskedő és szolgáltató előbb-utóbb szembesül azzal a problémával, hogy a piac konkurenciát állított fel vele szemben. Ez mindenkit rákényszerít arra, hogy ötletesen, pénzt nem kímélve, vevőcsalogató reklámokba és akciókba kezdjen, ezzel növelve a forgalmát a versenytársakhoz képest. Mindez számos kockázattal jár. Minden reklámra fordított pénz fele feleslegesen kidobott, csak azt nem lehet előre tudni, hogy melyik fele. Jelentős mértékben tudjuk csökkenteni a cégek költségeit! A cégek nyeresége lehet az elvárásoknak megfelelő, de a költségek általában mindig magasak, és ezen minden cég szívesen lefaragna, ha tudna.
Ajánlatunkat minden cégvezetőnek érdemes átgondolni, mert a cég kiadásainak akár 33-66%-át is visszakaphatja!!!

Sok esetben a szükséges áremelést sem tudják végrehajtani, félve a vásárlóerő elvándorlástól, ezért hosszú távon egyre gazdaságtalanabb a vállalkozásokat működtetni. Mindez persze rövidtávon a vevőknek előny, hosszú távon pedig hátrány, hiszen a jól bevált kereskedő egyszer csak nincs többé a piacon.
Mint tudjuk, a legjobb reklám az elégedett ügyfél. De ennél még hatásosabb reklám, ha az elégedett ügyfél érdekelté is van téve hogy reklámozzon.
Tud Ön a vásárlóinak, ügyfeleinek 66%-os kedvezményt biztosítani? Ha igen, akkor gratulálunk, ebben az esetben nincs szüksége ránk!
Amennyiben nem tud 66%-os kedvezményt adni, akkor szerződjön velünk ingyenesen, és mi Ön helyett az Önnél elköltött pénz akár 66%-át is vissza tudjuk adni a vásárlóinak, ügyfeleinek! Ennek az árengedménynek egy részét visszajuttatjuk a Törzsvásárlóink bankszámlájára, melyet bárhol és bármire elkölthetnek, hiszen készpénz. A másik részét pedig vásárlási utalványban adjuk vissza, melyet kizárólag csak a Termékpartnereinknél válthatnak be, ezzel a kedvezmények ismételten megjelennek forgalomként.

Segítségünkkel kockázatmentesen tudja növelni a forgalmát!
Már több, mint 10.000 kereskedő és szolgáltató élt ajánlatunkkal!
"Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!"

Üdvözlettel: Rózsa László vásárlási tanácsadó
E-mail cím: rozsabusiness@gmail.com

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Marketing / Üzleti
 
Eddig megtekintették 232 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Ajánlatunkat minden cégvezetőnek érdemes átgondolni !" című hirdetést látja. (fent)