Betöltés...

Üvegterasz építése az országban

Ár: 10 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Üvegterasz

Az üvegterasszal a teraszbeépítésnek egy teljesen új irányát képviseljük. Azok az erkélyek, teraszok, melyek az év hűvösebb időszakaiban kihasználatlanok maradtak, a ház teljes értékű részévé válhatnak az összes évszakban. A mobil üvegtáblák könnyedén mozgathatóak, egy keret nélküli rendszer, mely gyakorlatilag bárhová beépíthető rongálás nélkül.

Célja, hogy a teraszon tartózkodók számára
megmaradjon a külső térrel a kapcsolat.

A töretlen panoráma mellett nem elhanyagolandó az üvegterasz energiahatékonysága sem,melynek során befogja a nap melegét, tárolja és továbbadja azt a ház többi részének. Szabályozza a hőmérsékletet, a páratartalmat és legalább 60%-kal csökkenti a zajszintet. Védelmet nyújt az eső, hó, por és szél ellen, valamint kívül tartja a faleveleket és rovarokat.

A nyári kert bővíti a házat, maximális térkihasználást biztosít, növeli annak értékét, ill. a betörés elleni védelmet. A téli hónapokban is maradhatnak a kerti bútorok a teraszon, a virágok pedig itt várhatják a tavasz első sugarait. A sorolható üvegtáblák egyszerűségéből következik, hogy csekély az esély a meghibásodásra, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenáll, emellett könnyedén tisztítható.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Építőipari
 
Eddig megtekintették 344 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Üvegterasz építése az országban" című hirdetést látja. (fent)