Betöltés...

Szobafestés,lakásfelújítás

Ár: 1.000 Ft

Szobafestőt keres? A legjobb helyen jár. Szobafestő mázolóként vállalok szobák festését Budapesten és környékén. Kedvező áron dolgozok, a megrendelő igényei alapján. Vállalok szobafestést, tapétázást, penészmentesítést, beázások repedések javítását, fa pácolást, kerítés mázolást, rejtett világosítások kialakítását, gipszkartonozást. Szakszerűen, precízen dolgozom, munkámra még sosem volt panasz. Kérjen árajánlatot a díjmentes felmérés után. Ingyenesen kiszállok önhöz, és felmérem a terepet, majd elkészítem az árajánlatot, amiért önnek nem kell fizetnie. Hívjon bizalommal, és otthonát tökéletesre festem!

A szobafestésben a szakmai ismeret, a szakmai precizitás mellett az emberi kreativitás és az ötletesség is fontos szerepet játszik. A tökéletes eredményhez nagy mértékben hozzájárulnak a napjainkban már kapható korszerű technológiák, az egyre jobb minőségű alapozók, festékek, színezők, ám mindezek mit sem érnek hozzáértő és tapasztalt szakember nélkül!

A munkákat teljes takarással, fóliázással, papírozással vállaljuk. Egy egyszerű tisztasági festéstől a teljes körű lakásfelújításig állunk bárki rendelkezésére. Célunk a gyors, tiszta, pontos munkavégzés és legfőképp az ELÉGEDETT ügyfél!!

Nem csak a "nagy" szobafestő munkákkal foglalkozunk, számunkra fontosak a kisebb munkák is . Akár szobafestésről, beázás javításról, vagy tisztasági festésről van szó, akár irodák, intézmények, lépcsőházak felújításáról, keressen fel és kérje Ingyenes Árajánlatomat!

Szeretné falait, mennyezetét felújítani, újra festeni? Akkor jár a legjobban, ha a munkát szakemberekre bízza. Vállaljuk a régi festékréteg vagy tapéta eltávolítását, a falfelület glettelését, csiszolását illetve a Önök által kiválasztott színekre való festését, tapétázását.

Amit nyújtunk Önnek

- Anyagbeszerzés, kiszállítással együtt: a megrendelő igényei alapján vállaljuk a megfelelő minőségű anyagok beszerzését és kiszállítását

- A munka befejeztével tiszta területet hagyunk magunk után

- Szakszerűség, precizitás, minőségi kivitelezés

- Garancia

- Kedvező Árak

Kérjen árajánlatot a díjmentes felmérés után! Az árajánlat elkészítése nem kötelezi Önt semmire! 06209998868 számon érdeklődhet
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Ingyenes szolgáltatások
 
Feladás dátuma: 2024.09.29
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Szobafestés,lakásfelújítás" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: fidópiktor