Betöltés...

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére félpanzióval Esztergomban a Hotel Adalbertben Szent Tamás házban...

Ár: 115.000 Ft

bestwestern
A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka superior kategóriás kétágyas szobában 2 fő részére
2x bőséges reggeli 2 fő részére
2 fogásos vacsora 2 fő részére a Prímás Pince Étteremben (a szállodától 200 méterre található)
1 gyermek 2,99 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető (reggelivel együtt)
10 kedvezmény az Esztergom Wellness belépődíjából. Az árengedmény kupont az ügyfélnek a szálloda recepcióján kell kérnie
Ingyenes internet-hozzáférés
Tájékoztató anyagok és kalandtippek a várossal kapcsolatban
Az ÁFÁ-t tartalmazza
Lehetőség van több voucher összevonására (4 éjszakát két utalvánnyal tölthet a vendég)
Az utalvány a vásárlástól számítva egy évig érvényes
Kizárt időszak karácsonykor és szilveszterkor
Foglalás közvetlenül a szállodánál, a voucherszám megadásával lehetséges, a szállodával egyeztetett időpontra
Foglalás csak e-mailben info@hoteladalbert.hu
Idegenforgalmi adó fizetése kötelező a helyszínen 1,5 EUR/fő/éjszaka
Check-in 1400 - 2330, check-out 0600 - 1100
A visszaigazolt foglalás érkezés előtt 72 órán belül módosítható (különben az utalvány felhasználtnak minősül)
Hétvégi felárat a szállodában a vendégnek kell fizetni a recepción szeptember 1 és május 31 között 5 EUR/éjszaka
Szezonális és nemzeti ünnepekre vonatkozó felárat a vendégnek kell fizetni a recepción június 1 és augusztus 31 között 20 EUR/éjszaka
 

Hotel Adalbert - Szent Tamás Ház
A Hotel Adalbert Szent Tamás ház modern épülete az esztergomi várhegy tövében található, alig 350 méterre a Bazilikától. 
Minden szoba fürdőszobás, TV-vel, minibárral, klímával felszerelt. 24 órás recepció, csomagmegőrzés, értékmegőrzés, fénymásolás, ingyenes parkolás, elektromos autótöltő és zárt kerékpártároló áll rendelkezésre. Ezen kívül tárgyaló helyiségek, lobby bár, játszósarok, kert és terasz várja a vendégeket. Továbbá lift, ingyenes WiFi, klíma és gazdag büféreggeli. minden szoba fürdőszobás, TV-vel, minibárral, klímával felszerelt. Kétágyas szobáink elsőrangú választás lehet pároknak, házastársaknak, vagy bárkinek, aki másodmagával érkezik hozzánk, hogy élvezze szolgáltatásainkat és akik eltöltenének együtt egy kellemes hétvégét, üdülést, hogy felfedezzék a Dunakanyar páratlan csodáit.
A hotel a város szívében helyezkedik el, az esztergomi bazilikától pár száz méterre, valamint történelmi nevezetességek közvetlen közelében, így városlátogatásra tökéletes választás.
Esztergom
Esztergom számos lehetőséget kínál a felfedezőknek. Az Esztergomi Bazilika Magyarország legnagyobb egyházi épülete, melynek belseje rejti a XVI. században épült Bakócz-kápolnát. Igazi klasszicista építmény, mely a magyar katolikus egyház legfőbb központja. Az Esztergomi várat is érdemes megtekinteni, az esztergomi belváros ugyanis helyet ad az egykori királyi székhelynek. Ezt a várat védve halt hősi halált Balassi Bálint. 2007-ben itt akadtak rá egy Botticelli-freskóra, amelyet egyelőre csak a Múzeumok Éjszakáján lehet megnézni.
Művészet és történelem-kedvelőknek is érdemes ellátogatni Esztergomba, hiszen számos érdekességet és megmaradt kincset rejteget, mint például Szent Anna Plébánia, Keresztény Múzeum, Esztergomi Dzsámi, Mária Valéria Híd, Strázsa-Hegy. 
Esztergom a természetrajongók paradicsoma is, hiszen jobbnál-jobb túraútvonalak és kirándulások vezetnek innen és a közelből. Sok opció áll rendelkezésre, így minden vendég megtalálhatja a neki legjobban megfelelő tevékenységet. Híresebbek közé tartozik a Rám-szakadék, a Hideglelős kereszt, a  Prédikálószék, a Julianus kilátó, az  Ördögmalom vízesés, a Vaskapu, a Castrum Gardellaca és a Mogyorósbánya Kő-hegy. Hotelünk sokszor szállást ad a Mária Úton végighaladó zarándokoknak is. A Mária Út egy több mint 2200 km hosszú zarándokút hálózat, amely Közép-Európa szent helyeit köti össze, így keresztet formálva. A zarándokút gazdag közösségi és spirituális élményeket kínál, melyeket a természet közelsége és a kulturális értékek felfedezése t...

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3 nap 2 éjszaka 2 fő részére félpanzióval Esztergomban a Hotel Adalbertben Szent Tamás házban..." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: