Betöltés...

Teljes testmasszázs

Ár: 5.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mivel minden ember más Lélek, más élményekkel, fájdalmakkal, ezért az általam végzett masszázs terápia nem egy sablon, vagy egy rutin, nem fogások egymásutánisága, hanem személyre szabott kezelés. Minden vendégemnek kicsit mást adok, attól függően, hogy akkor éppen, mire van szüksége. Személyre szabom a tudásom és a tapasztalatom.

KÉNYEZTETŐ, EROTIKUS JELLEGŰ MASSZÁZS TELJESEN KIZÁRT!
Ha ilyen jellegű masszírozást keres, akkor máshoz forduljon!

Jöhetsz akkor is, ha ekcémád, vagy pikkelysömöröd van, hiszen itt nem kell levetkőzni, nem éri a bőröd semmilyen krém, olaj, olyan dolog ami irritálná a bőröd. A masszázs laza ruhában történik, ezért kérlek, hozz magaddal laza ruházatot. Hosszú nadrágot és egy pólót, ami lehet rövid- vagy hosszú ujjú.

Mindenkinek szüksége van a befeszült izmok, ízületek hatékony gyúrására, nyújtására, az elmozdult csigolyák helyrerakására. Kilazított izomzattal és rugalmas ízületekkel sokkal jobban, könnyebben megy a mozgás, lazábban vesszük az életet, jobb lesz a kitartásunk, a teljesítményünk és jobban megy a sport.

Ehhez ad segítséget a Shaolin kolostorban a harcművészeken kifejlesztett masszázsforma, amellyel nem csak a felszínen lévő izmokat tudjuk kezelésbe venni, hanem a mélyebben fekvő izomrétegekbe is bele tudunk nyúlni. Ellazít, nyugtat, energiával tölt fel, fájdalmat csillapít.

A masszázs hatékonysága érdekében a kezelés teljes testen, földre helyezett matracon, laza ruházatban történik. A masszázs időtartama 50 perc.

Hatékony: derék-, hát-, nyak problémáknál, ízületi- és izomfájdalmaknál, mozgásszervi problémáknál, megelőzésként, vagy rehabilitációként, sokat egy helyben ülőknél, akiknek nincs idejük, energiájuk munka mellett mozogni, akik jobban igénybe veszik az izmaikat, sportolóknál....

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 678 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Teljes testmasszázs" című hirdetést látja. (fent)