Betöltés...

Hozza El Gyermekét Szeretet Masszázsra

Ár: 2.500 Ft

Kedves Szülők!

Örömmel mutatkozom be, mint szeretet masszázs terapeuta, aki különleges figyelmet fordít a gyermekek jólétére és harmonikus fejlődésére. Számomra elsődleges cél, hogy a gyermekek megtapasztalják a szeretet és a törődés gyógyító erejét a masszázs által. Íme néhány ok, amiért érdemes a gyermeküket elhozni hozzám szeretet masszázsra:

Kiegyensúlyozott fejlődés: A szeretet masszázs segíti a gyermekek testi és lelki fejlődését, elősegíti a nyugodt alvást, a jobb koncentrációt és a pozitív érzelmi állapot kialakulását.

Stresszoldás és relaxáció: A mai világban a gyermekek is ki vannak téve a stressznek. A masszázs segít ellazítani az izmokat, csökkenti a feszültséget és hozzájárul a belső nyugalom eléréséhez.

Erősödő immunrendszer: A masszázs serkenti a vérkeringést és az immunrendszert, így a gyermekek ellenállóbbak lesznek a betegségekkel szemben.

Bizalmi kapcsolat kialakítása: A szeretet masszázs során a gyermekek megtanulják, hogy bizalommal fordulhatnak mások felé, és érzik, hogy fontosak és szeretettek.

Egyéni igények figyelembevétele: Minden gyermek különleges, ezért a masszázsokat mindig az egyéni igények és érzékenység figyelembevételével végzem.

Bízom benne, hogy a masszázs során a gyermekek nem csak testi, hanem lelki feltöltődést is kapnak, és boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá válnak. Várom szeretettel a gyermekeket, hogy együtt fedezhessük fel a szeretet masszázs varázslatos világát!
Tulajdonságok
Település: Szeged
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szépségipari / Masszázs
Extrák: solymosi.valter.dante@gmail.com
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Hozza El Gyermekét Szeretet Masszázsra" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: DANTE777