Betöltés...

4 napos wellness kikapcsolódás 2 fő részére félpanzióval a Balaton partján - TOK Hotel Zamárdi...

Ár: 114.990 Ft

bestwestern
A voucher tartalma 2 fő részére
3 éjszaka egy kétágyas szobában 2 fő részére
3x félpanzió (reggeli vacsora) 2 fő részére
1 gyerek ingyenesen tartózkodhat a szüleivel egy szobában, amennyiben meglévő ágyat használ (félpanziót tartalmazza)
Wifi elérhetőség
Jacuzzi és sauna részleg látogatása
Billiárd és ping pong asztal használata
Ingyenes parkolás
Kizárt időszak 2024 augusztus 16-20
Check-in 15.00 órától
Check-out 10.00 óráig
A voucher 2024 december 20-ig érvényes. 
A voucherek kombinálása és a tartózkodás meghosszabbítása lehetséges (2 voucher 6 éjszaka)
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik kizárólag emailen szallas@zamardi.elbc.hu  (A szálloda saját oldalán keresztül nem tud a voucherrel foglalni)
A már meglévő foglalás módosítására érkezés előtt maximum 48 órával van lehetőség (különben a voucher felhasználtnak tekintendő).
A helyszínen idegenforgalmi adó megfizetése kötelező. 
Szezon felár (helyszínen fizetendő a hotel részére)
2024 május 01 2024 június 15 EUR 20/szoba/éj2024 június 16 2024 szeptember 30 EUR 54/szoba/éj2024 október 01 2024 december 20 nincs szezonfelár
Gyermek felárak (helyszínen fizetendő a hotel részére)
2-6 év közötti gyermek ingyenes szállás, 50 kedvezmény félpanzióra 6-12 év közötti gyermek ingyenes szállás, a félpanzió teljes ára fizetendőA szobák kapacitása max 3 fő. 
 
TOK Hotel Zamárdi 
Az újonnan nyílt három szintes TOK Hotel Zamárdi nyugodt környezetben, a platánfák lombjai alatt meghúzódva várja az idelátogatókat.
A szálloda 25 db kétágyas klimatizált standard szobával rendelkezik, melynek uralkodó színe a türkiz és a szürke, amely elegáns harmóniát tükröz. A szobákhoz zuhanyzós fürdőszoba és erkély is tartozik.
A szálloda saját, légkondicionált éttermének büféasztalos választékából mindenki kedvére válogathat a hazai és nemzetközi konyha remekei közül. Az ételintoleranciával rendelkező vendégek számára előzetes egyeztetés alapján alakítható a menüsor. 
A wellness részleg a szálloda harmadik emeletén került elhelyezésre, a vendégeink pihenését és kényelmét szolgálva. A 10 fős finnszauna nap mint nap más olajokkal, nyugalmat elősegítő aromákkal nyújt testi és lelki egyensúlyt. A napozóteraszon kényelmes nyugágyak és 8-10 fős jacuzzi várja a relaxálni és barnulni vágyókat.
Balaton és környéke
A Balaton minden évben hazai és külföldi turisták ezreit vonzza. A tó déli partján található Zamárdi, amely kiváló helyszín a családi nyaralásokhoz és a fesztiválozók számára egyaránt. Zamárdi híres a hosszú, homokos strandjáról, amely ideális a napozásra, fürdőzésre és a vízi sportok kedvelőinek.
A környék számos látnivalót kínál, többek között a Tihanyi-félsziget, amely komppal könnyen elérhető Zamárdiból. Tihanyban érdemes meglátogatni a híres apátságot, amely a félsziget csúcsán magasodik, és lélegzetelállító kilátást nyújt a Balatonra. A félsziget különleges geológiai képződményei és levendulamezői is varázslatosak. A Balaton körüli kerékpárút kiváló lehetőséget nyújt a tó körüli biciklitúrákhoz, melyek során festői falvakat és rejtett öblöket fedezhetünk fel.
Közeli kirándulási célpont a Balaton-felvidéki Nemzeti Park, ahol túrázhatunk a vadregényes tájakon és megcsodálhatjuk a bazaltorgonákat. Balatonfüred, a tó északi partján található elegáns fürdőváros, híres a reformkori épületeiről és az Anna-bálról. Siófok, a Zamárditól keletre fekvő város, pezsgő éjszakai életéről és szórakozási lehetőségeiről ismert. A déli part másik gyöngyszeme Balatonboglár, ahol a gömbkilátóból csodálhatjuk meg a panorámát, és élvezhetjük a borvidék finom nedűit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TOK Hotel Zamárdi
8621 Zamárdi, Rákóczi Ferenc utca 38.
3630...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.02
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "4 napos wellness kikapcsolódás 2 fő részére félpanzióval a Balaton partján - TOK Hotel Zamárdi..." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: