Betöltés...

5 nap/4 éjszaka Firenzében 2 fő részére, reggelivel - Relais Stibbert Florence

Ár: 175.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
4 éjszaka 2 fő részére standard kétágyas szobában
4x svédasztalos reggeli 2 fő részére
üdvözlőital 2 fő részére
1 üveg toszkán bor
10 kedvezmény a szálloda melletti étterem áraiból
Ingyenes internet elérhetőség
A voucher 2024. december 31-ig érvényes és szabadon átruházható
Kizárt időszak Szilveszter, kiemelt ünnepek
A foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik.
A foglalás email-en keresztül lehetséges info@soggiornostibbert.com
Lehetőség van több voucher összevonására (2 voucherrel 8 éjszakát tartózkodhat)
Az időpont módosítása legkésőbb az érkezés dátuma előtt egy héttel lehetséges, ezt követően a vouchert felhasználtnak tekintik.
A helyszínen fizetendő
Hétvégi felár (helyszínen fizetendő) péntek, szombat vagy vasárnapi tartózkodás esetén 20 EUR/fő/éjszaka
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő 5,5 EUR / fő / éj
Relais Stibbert

A vonzó Relais Stibbert Firenze óvárosához közel várja Önt és családját egy feledhetetlen vakációra Belépve a patináns kis panzió ajtaján egy lépcsőn vezet fel az út, melynek végén 6 tágas, kényelmes és színes szobát talál. Ezek mindegyike saját fürdőszobával, Wi-Fi-vel, síkképernyős TV-vel és háztartási eszközökkel van felszerelve. A Relais Stibbert tökéletes választás lehet üzletembereknek és turistáknak egyaránt, hiszen a szálláshely távol a nagyvárosi élet zajától, de mégis közel a központhoz, egy csendes és kellemes városrészen található. Firenze főbb látnivalói akár gyalog is elérhetőek, a Fortezza da Basso és a Palazzo dei Congressi mindössze 5 perc alatt elérhető. A Santa Maria Novella állomás és az óváros is mindösszesen 15 perc alatt akár gyalogosan is elérhető, de tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthetőek a látnivalók. A 8-as busz megállója a Relais előtt található. Autóval 15 perc alatt a Peretola reptérről az A11-es úton elérhető a szálláshely.
Firenze - A reneszánsz bölcsője
Európa egyik legérdekesebb, és legszebb városában ha rengeteg időt is töltünk, a műalkotások, történelmi emlékek csak egy töredékét láthatjuk. Firenze neve összefonódott a művészettel az egész város egy hatalmas, élő műalkotás. Bővelkedik a látnivalókban Az Öreg híd, Ponte Vecchio, a világ egyik leghíresebb hídjaként számon tartott építmény, a legrégebbi híd Firenzében. Olaszország egyik legnagyobb temploma a Duomo. Azoknak, akik nem szenvednek tériszonyban és hajlandóak 463 lépcsőfokot meghódítani, hogy egyben meghódítsák Firenze legmagasabb pontját, felejthetetlen élményben lesz részük. A kupola belseje, majd onnan kijutva a város kellő magasságból nyújtott látványa firenzei utunk egyik legszebb pontja. A kultúra kedvelői ne hagyják ki a Pitti-palotát (Palazzo Pitti), A Pitti-képtárat Raffaello, Bartolomeo, Tiziano, Dürer, Perugino, Sarto, Reni, és egyéb olasz mesterek művei alkotják. A Modern Művészetek Múzeumában 1784-1924 közötti neoklasszikus, és romantikus kiállítási tárgyak tekinthetők meg, köztük a Macchiaoli (foltfestő) csoport alkotásai is. Ezüstmúzeum, kocsimúzeum, ruhamúzeum, porcelánmúzeum, és királyi lakosztályok is a komplexum részét képezik. A Palazzo Pitti mögött a csodálatos Boboli-kert terül el, amely az olasz reneszánsz kertek kiemelkedő példája.A tavak, lépcsők, amfiteátrumok, lugasok, ciprusfasarok, mesterséges barlangok környezetében remekül lehet kikapcsolódni, és pihenni. Szépsége miatt Olaszország egyik leghíresebb kertje. A San Marco-tér Firenze egyik legfontosabb és turista szempontból legforgalmasabb tere, amit olyan nevezetességeknek köszönhet, mint a 13. században alapított Szent Márk- templom és kolostor, a Firenzei Szent-Márk Múzeum, valamint a Szépművészeti Akadémia Michelangelo világhírű Dávid szobrával. A teret és a környező utcákat ma Firenze diáknegyedeként tartják számon.









Relais Stibbert
Relais Stibbert Va Lambruschini, 39 - 50134 Firenze (Italy) Tel (39).055.4625052  Mob. (...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.02
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "5 nap/4 éjszaka Firenzében 2 fő részére, reggelivel - Relais Stibbert Florence" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: