Betöltés...

Hello Rimini! 6 nap 5 éj szállás 2 főnek reggelivel a St Moritzban***

Ár: 128.900 Ft

Hello Rimini! 6 nap 5 éj szállás 2 főnek reggelivel a St Moritzban***

Hotel St. Moritz *** Bellaria Igea Marina, RiminiTengerparti nyaralás 3*S Hotel az Adrián, Olaszország 6 nap / 5 éjszaka 2 személy részére "Comfort"kétágyas szobában, reggelivel    Szolgáltatás

5 éjszaka  2 személy részére, "Comfort" kétágyas szobában
büféreggeli
kültéri medence és napozóágyak használata (időjárásfüggő)
kerékpárhasználat a szabad kapacitás függvényében
Wifi Internet
parkoló (rendelkezésre állás szerint

A fenti szolgáltatások 2 személyre értendőek.A Hotel St. Moritz, 3*** Bellaria-Igea Marina-ban (ca. 11 kmre Riminitől északra) található lélegzetelállító kilátással a városra. Fekvése ideális, Bellaria központjában.A szálloda 2 percnyi sétára van a tengertől és 100 m-re a sétálóutcától bevásárlási lehetőségektől..

Szobák

A szobák berendezése modern, a fürdőszoba kozmetikai termékekkel felszerelt. Mindegyik szoba  klimatizált, LCD TV-vel díjmentes wifivel felszerelt.Az utazás egyénileg történik.A hosszabb tartózkodás érdekében maximum 4 utalvány vásárolható meg és vonható össze, amit a vásárláskor kérjük jelezzen a "megjegyzés" rovatba feltüntetve!A voucher a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel a szabad kapacitás függvényébe. Kivéve: novembertől februárig a szálloda zárva tart

A foglalás a szálloda írásbeli visszaigazolásával válik érvényessé.
Vásárlás előtt kérjük tájékozódj a ki- és beutazás feltételeiről!
A vásárlást követő 14 napon belül lehetséges elállni a vásárlásról, ezt követően nem áll módunkban a befizetett összeg visszafizetés!
Az utalvány szabad helyek függvényében használható fel, ezért kérünk, hogy a szobát időben foglald le.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Hello Rimini! 6 nap 5 éj szállás 2 főnek reggelivel a St Moritzban***" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: