Betöltés...

5 nap/ 4 éjszakás városlátogatás 2 fő részére Londonban - The Lion and Key Hotel

Ár: 131.990 Ft

bestwestern
A voucher tartalma 2 fő részére
4 éjszaka egy kétágyas szobában 2 fő részére
4x meleg reggeli 2 fő részére
Wifi elérhetőség
Check-in 15.00 órától
Check-out 10.00 óráig
Kizárt időpontok húsvét, szilveszter
A voucher akiállítástól számított egy évig érvényes. 
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik reservations@thelionandkeyhotel.co.uk
A már meglévő foglalás módosítására érkezés előtt maximum 48 órával van lehetőség (különben a voucher felhasználtnak tekintendő).
A helyszínen érkezéskor fizetendő költségek
A helyszínen biztonsági depozit megfizetése kötelező, melynek összege 50 GBP (kb 59 EUR). Ennek kiegyenlítése bankkártyával történik és a check outtól számított 14 napon belül a teljes összeget visszatérítik (amennyiben nem történt károkozás).
Főszezoni felár (helyszínen kötelezően fizetendő május 1. - október 31. közötti tartózkodás esetén) 15 GBP/szoba/éj
A szállodában gyermekágy és extra ágy elhelyezése nem lehetséges. Kisállatokat nem fogad a szálloda. 
 
The Lion and Key Hotel
A Lion & Key egy elegáns szálloda Leytonban, Kelet-Londonban, mely 2016 óta várja a városlátogatókat. A létesítmény mind az 55 szobájához privát fürdőszoba tartozik, illetve luxus bútorokkal és 32"-os Smart TV-vel és egyénileg szabályozható légkondicionálóval rendelkezik. 
A szálloda közelében megtalálható a Stratfordi Olimpiai Falu és a Westfield bevásárlóközpont. A tömegközlekedést használva viszont lehetséges London legnagyobb nevezetességeihez is eljutni akár 1 órán belül.
London
London, a világ egyik legélénkebb és kulturálisan gazdag városa, számos ikonikus látnivalóval várja a látogatókat. A Buckingham-palota, a brit monarchia hivatalos rezidenciája, ahol az őrségváltás ceremóniáját minden nap megcsodálhatják az érdeklődők. A Westminster Abbey, ahol a brit királyi család tagjait koronázták és temették, lenyűgöző gótikus építészetével és történelmi jelentőségével varázsol el minden érdeklődőt. A város központjában található London Eye óriáskerék fantasztikus panorámát kínál a városra, illetve különösen lenyűgöző naplementekor vagy éjszaka, amikor a város fényei tündökölnek.
London leghíresebb múzeuma a nagy British Museum, mely gazdag gyűjteménye a világ minden tájáról származó műkincseket és történelmi tárgyakat mutat be, beleértve a híres Rosetta követ is. Nem messze tőle a londoni Towerben megtekinthetők a britt koronaékszerek és felfedezhető a középkori vár titokzatos múltja. A város szívében található a Szent Pál-székesegyház, mely Sir Christopher Wren mesterműve, és kupolájából csodálatos kilátás nyílik Londonra. 
A modern művészet rajongói számára a Tate Modern kötelező látnivaló, mely egy átalakított erőműben kapott helyet a Temze partján. Covent Garden piacai és színházi negyede pezsgő kulturális élményt kínál, ahol utcai előadások és különleges üzletek várják a látogatókat. Végül, a híres Hyde Park tökéletes helyszín a pihenésre és kikapcsolódásra, ahol csónakázhatunk a Serpentine tavon vagy élvezhetjük a nyüzsgő Speakers Corner vitáit. Londonban mindenki talál valami érdekeset és emlékezeteset, ami felejthetetlenné teszi az utazást.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
The Lion and Key Hotel
475-477 High Road, Leyton E10 5EL London, Egyesült Királyság
44 - 20 8558 7850 reservations@thelionandkeyhotel.co.uk

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "5 nap/ 4 éjszakás városlátogatás 2 fő részére Londonban - The Lion and Key Hotel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: