Betöltés...

3 nap/ 2 éjszakás pihenés 2 fő részére reggelivel az olasz tengerparton - Unahotels Forte dei Mar...

Ár: 103.990 Ft

bestwestern
A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka egy kétágyas szobában 2 fő részére
2x reggeli 2 fő részére
Egy gyermek 13 éves korig ingyenesen tartózkodhat a szüleivel egy szobában (akár extra ágyon, a szállodával egyeztetve)
Wifi elérhetőség
Ingyenes köztéri parkolási lehetőség
Check-in 15.00 órától
Check-out 10.00 óráig
A voucher 2024 október 30-ig érvényes. 
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik hotel.fortedeimarmi@unahotels.it
A már meglévő foglalás módosítására érkezés előtt maximum 72 órával van lehetőség (különben a voucher felhasználtnak tekintendő).
A helyszínen idegenforgalmi adó megfizetése kötelező 3 EUR/fő/éj
Főszezoni felár (helyszínen kötelezően fizetendő 2024 június 1. - szeptember 15. közötti tartózkodás esetén) 30 EUR/szoba/éj
Opcionális költségek (helyszínen fizetendő a hotelnak)
Félpanzió 27 EUR/fő/éj
Teljes panzió 55 EUR/fő/éj
13-18 év közötti gyermek 30 EUR/fő/éj reggelivel, a szállodával előre egyeztetendő
Extra ágy felnőtt részére 50 EUR/fő/éj reggelivel, a szállodával előre egyeztetendő
 
Unahotels Forte dei Marmi
Az Unahotels Forte dei Marmi autentikus olasz szálloda elegáns szobákkal és családbarát szolgáltatások széles választékával várja a pihenni vágyókat. A hotel 76 modern és kényelmes szobával rendelkezik. A toszkánai Lucca közelében található szálláshelyről lélegzetelállító kilátás nyílik a környező toszkán tájra. A legtöbb szobához kényelmes, saját, bútorozott terasz tartozik.
A szálloda egy gyönyörű úszómedencével és ápolt teniszpályákkal is büszkélkedhet, így pazar szállást ígér a vendégeknek Olaszország egyik legszebb régiójában.
Forte dei Marmi
Forte dei Marmi, az észak-olaszországi Toszkána tengerparti ékköve, amely híres elegáns strandjairól és luxus üdülőhelyeiről. A városka hangulatos központja elegáns butikokkal, kifinomult éttermekkel és nyüzsgő piacokkal várja a látogatókat. A város nevét a közeli Apuai-Alpokból származó márványról kapta, amelyet a római idők óta itt szállítottak. Forte dei Marmi tengerpartja híres a finom homokjáról és a kényelmes, jól felszerelt fürdőhelyeiről, amelyek tökéletesek a pihenésre. A város környéke ideális kerékpártúrákra és a toszkán vidék felfedezésére, valamint kiváló kiindulópont a régió híres városainak, mint Pisa és Lucca, meglátogatásához.
Pisa
Toszkána egyik legismertebb városa, ahol megtalálható a ferde torony, amely a világ egyik legikonikusabb építészeti csodája. A Dóm téren (Piazza dei Miracoli) található torony mellett megcsodálhatjuk a lenyűgöző pisai dómot és a gyönyörű keresztelőkápolnát is. Pisa történelmi központja tele van hangulatos utcákkal, ahol számos étterem, kávézó és bolt várja a látogatókat. A város gazdag történelmi és kulturális öröksége mellett a pisai egyetem is híres, amely Olaszország egyik legrégebbi és legnevesebb felsőoktatási intézménye. Sétálj a festői Arno folyó partján, és fedezd fel a város egyedi hangulatát, amely minden látogatót elbűvöl.
Lucca
A környék egyik szintén elbűvölő városa, híres megőrzött reneszánsz városfalairól, amelyek teljesen körbeveszik a történelmi központot. A város szűk, macskaköves utcái és terei, mint például a Piazza dell\'Anfiteatro, varázslatos hangulatot árasztanak, és számos kávézót, éttermet és boltot kínálnak. Lucca emellett lenyűgöző templomokkal is büszkélkedhet, köztük a San Michele in Foro és a San Martino katedrális, amelyek építészeti remekművek. A város falain sétálva vagy bringázva megcsodáljuk a festői kilátást és a város varázsát. Lucca kulturális élete is gazdag, évente több fesztivál és zenei rendezvény helyszínét szolgáltatja, köztük a híres Lucca Summer Festivalét. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Unahotels Forte dei Marmi
Via Gian Battista Vico 142,55042 Forte dei Marmi, Olaszország
39...

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3 nap/ 2 éjszakás pihenés 2 fő részére reggelivel az olasz tengerparton - Unahotels Forte dei Mar..." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: