Betöltés...

4 nap/3 éjszakás pihenés 2 fő részére Velence közelében - Principato Di Ariis Hotel

Ár: 98.990 Ft

bestwestern
A voucher tartalma 2 fő részére
3 éjszaka egy kétágyas szobában 2 fő részére
Wifi elérhetőség
Kizárt időszak újév, húsvét
Check-in 17.00 órától
Check-out 10.00 óráig
Késői check out a szállodai kihasználtság függvényében lehetséges. 
A recepció kizárólag az alábbi időpontokban elérhető hétköznapokon 1100-1500 valamint 1700-2300 között, kivéve keddenként, amikor csak 1100-1500 között. Szombaton 1700-2300 között tart nyitva, vasárnap pedig 1100-1900 között. 
A voucher a kiállítástól számított 1 éven belül érvényes.
A voucherek kombinálása és a tartózkodás meghosszabbítása lehetséges (2 voucher 6 éjszaka)
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik info@principatodiariis.com
A már meglévő foglalás módosítására érkezés előtt maximum 48 órával van lehetőség (különben a voucher felhasználtnak tekintendő).
A helyszínen idegenforgalmi adó megfizetése kötelező. 
 
Principato Di Ariis Hotel
A Principato Di Ariis Hotel 9 szobája azzal a szándékkal került kialakításra, hogy a vendégek megtapasztalhassák a vidéki élet békés, kiegyensúlyozott világát. A hotelt gazdag természet veszi köröl, közeli folyó, virágok, és tanyasi állatok.
A szobák tömörfa bútorokkal kerültek berendezésre, légkondicionálóval felszereltek, wifivel, telefonnal, televízióval, kis terasszal és széffel rendelkeznek. A fürdőszobában zuhanykabin, bidé, hajszárító, sampon- és tusfürdő adagoló található. A szobába való belépés egyéni kártyával történik.
A vendégek ingyenes WIFI-t élvezhetnek mind a szobákban, mind a bárban és az étteremben. Háziállatok behozatala a szállodával való egyeztetés után lehetséges. A szállodában a szobák mellett egy étterem és egy bár is helyet kapott. Parkolásra a szállodától nem messze található kis téren van lehetőség. Az étterem hétfőtől péntekig fix áras ebédmenüt kínál. 
Velence (kb 90km)
Velence Olaszország egyik legizgalmasabb városa, és számos oka van ennek. Itt van néhány érv, hogy miért érdemes felfedezni Velencét
Egyedülálló városi tervezés Velence egy olyan város, amely vízi csatornákon és hídjain keresztül szerveződik. A városrész központjában található Canal Grande, amelyen hajóval vagy gondolával lehet végighajózni. A városban nincsenek autók, így a hangulat különleges és romantikus.
Történelmi és kulturális gazdagság Velence hosszú történelemmel és gazdag kulturális örökséggel rendelkezik. A város a középkortól a reneszánsz időszakon át egészen napjainkig kulturális központ volt. Láthatod a gyönyörű bazilikákat, palotákat és múzeumokat, amelyekben a velencei művészet és építészet kiemelkedik.
Romantikus hangulat Velence híres a romantikus atmoszférájáról. Az elbűvölő csatornák, a kis hidak és az ódon épületek együtt teremtenek egy varázslatos környezetet, amely tökéletes a szerelmes pároknak és a romantikát kereső utazóknak.
Karnevál Velence karneváljai világszerte hírnévre tettek szert. A karnevál időszakában a városban elképesztő maszkos és jelmezes felvonulások, bálok és események zajlanak, amelyek megidézik a múlt pompáját és varázsát.
Kiváló gasztronómia Velence kulináris élvezeteket is kínál. Kóstolj meg híres velencei fogásokat, mint például a friss tenger gyümölcseit, a polentát, a bárányragut vagy a híres tiramisut. Élvezd a helyi borokat és aperitifeket is, miközben eléd tárul a csodálatos kilátás.
Udine (kb 30km)
Udine egy varázslatos város Északkelet-Olaszországban, a Friuli-Venezia Giulia régióban. A várost az elegáns terek, impozáns épületek és történelmi műemlékek teszik különlegessé. Az Udine várából lenyűgöző panoráma nyílik a környező tájra. A Piazza della Libert, a város főterén, a középkori óvárost modern üzletek és kávézók szegélyezik, teremtve ezzel egyedülálló atmoszférát. Udine híres a reneszánsz stílusú Udinei Katedrálisról és a Tiepolo Freskókkal díszített Arcivescovile Palazzoról. A város a kulináris élvezet...

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "4 nap/3 éjszakás pihenés 2 fő részére Velence közelében - Principato Di Ariis Hotel " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: