Betöltés...

3 napos/ 2 éjszakás városlátogatás 2 fő részére angol reggelivel Londonban - Leafy Suburban Bed a...

Ár: 78.990 Ft

bestwestern
A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka egy kétágyas szobában 2 fő részére. 
A szobához közös fürdőszoba tartozik. 
2x angol reggeli 2 fő részére
Wifi elérhetőség
Kizárt időszak újév, húsvét
Check-in 14.00 órától
Check-out 10.00 óráig
A voucher a kiállítástól számított 1 éven belül érvényes.
A voucherek kombinálása és a tartózkodás meghosszabbítása lehetséges (2 voucher 4 éjszaka)
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik rajkumar204@gmail.com
A már meglévő foglalás módosítására érkezés előtt maximum 48 órával van lehetőség (különben a voucher felhasználtnak tekintendő).
A helyszínen idegenforgalmi adó megfizetése kötelező. 
 
Leafy Suburban Bed and Breakfast
A Leafy Suburban Bed and Breakfast luxus szállást kínál megfizethető áron Northwoodban, közel a londoni látványosságokhoz, többek között a Harry Potter stúdióhoz, a Watersmeet színházhoz, a Wembley stadionhoz és a Heathrow repülőtérhez.
A szobák családias hangulatúak, valamint modern bútorokkal kerültek berendezésre. Itt mindent megtalál, ami egy londoni utazáshoz elengedhetetlen. A szobákhoz síkképernyős TV, vízforraló, vasaló, éjjeli szekrény, törölköző és ágynemű tartozik, illetve a közös fürdőszobában kád áll rendelkezésre. 
London
London, a világ egyik legélénkebb és kulturálisan gazdag városa, számos ikonikus látnivalóval várja a látogatókat. A Buckingham-palota, a brit monarchia hivatalos rezidenciája, ahol az őrségváltás ceremóniáját minden nap megcsodálhatják az érdeklődők. A Westminster Abbey, ahol a brit királyi család tagjait koronázták és temették, lenyűgöző gótikus építészetével és történelmi jelentőségével varázsol el minden érdeklődőt. A város központjában található London Eye óriáskerék fantasztikus panorámát kínál a városra, illetve különösen lenyűgöző naplementekor vagy éjszaka, amikor a város fényei tündökölnek.
London leghíresebb múzeuma a nagy British Museum, mely gazdag gyűjteménye a világ minden tájáról származó műkincseket és történelmi tárgyakat mutat be, beleértve a híres Rosetta követ is. Nem messze tőle a londoni Towerben megtekinthetők a britt koronaékszerek és felfedezhető a középkori vár titokzatos múltja. A város szívében található a Szent Pál-székesegyház, mely Sir Christopher Wren mesterműve, és kupolájából csodálatos kilátás nyílik Londonra. 
A modern művészet rajongói számára a Tate Modern kötelező látnivaló, mely egy átalakított erőműben kapott helyet a Temze partján. Covent Garden piacai és színházi negyede pezsgő kulturális élményt kínál, ahol utcai előadások és különleges üzletek várják a látogatókat. Végül, a híres Hyde Park tökéletes helyszín a pihenésre és kikapcsolódásra, ahol csónakázhatunk a Serpentine tavon vagy élvezhetjük a nyüzsgő Speakers Corner vitáit. Londonban mindenki talál valami érdekeset és emlékezeteset, ami felejthetetlenné teszi az utazást.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Leafy Suburban Bed and Breakfast
63 Kewferry RoadNorthwood, Egyesült Királyság
44 (0)7962 055990 rajkumar204@gmail.com

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3 napos/ 2 éjszakás városlátogatás 2 fő részére angol reggelivel Londonban - Leafy Suburban Bed a..." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: