Betöltés...

3 nap/ 2 éjszaka 2 fő részére reggelivel Milánóban - Hotel Tiffany Milano****

Ár: 80.990 Ft

bestwestern
A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka egy standard kétágyas szobában 2 fő részére
2x büféreggeli 2 fő részére
Internet elérhetőség
Check-in 14.00 órától
Check-out 12.00 óráig
A voucher 2024 május 26-tól 2024 december 31-ig érvényes. 
A foglalás csak az alábbi linken lehetséges http//reservation.hotelvoucheronline.com/
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.
Opcionális költségek (a helyszínen fizetendő) 
Privát parkolás 10 EUR/nap
Kisállatok behozatala NEM megengedett. 
Az ajánlat 2 fő részére érvényes, a szobák pótágyazása nem lehetséges.
 
Hotel Tiffany Milano
A Hotel Tiffany Milano 70 modern stílusban berendezett szobával rendelkezik, amelyek célja a kényelmes tartózkodás biztosítása minden kedves vendég számára. A szálloda teljes területén ingyenes WI-FI hálózat, valamint a szobákban LCD televíziók, széf és minibár található. Emellett az épület tágas tárgyalótermekkel rendelkezik, amelyek maximum 70 fő befogadására alkalmasak.
A szálloda Milánó központjától mindössze 19 km-re található, valamint 40 km-re a Malpensa repülőtértől.
Milánó
Milánó Olaszország gazdasági és divatfővárosa, melyet az elegáns üzletek, impozáns múzeumok és lenyűgöző építészeti remekművek tesznek vonzóvá. A város legismertebb látnivalója a Duomo di Milano, a lenyűgöző katedrális, mely Európa egyik legnagyobb és legcsodálatosabb épülete. Milánó híres a divatról és a luxusról, az elegáns Via Monte Napoleone pedig a világ legexkluzívabb bevásárlóutcái közé tartozik. A város gazdag kulturális élettel és eseményekkel is büszkélkedhet, melyek közé tartozik a híres operaház, a Teatro alla Scala, és számos kiállítás és esemény a modern művészet szerelmeseinek. Milánó egy dinamikus és élénk város, melyet az életerő és a stílus jellemez, és ahol minden utazó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb programokat és élményeket.
Trezzano sul Naviglio
Trezzano sul Naviglio egy bájos olasz kisváros Milánó délnyugati részén, mely a Naviglio Grande folyó partján terül el. A város varázsa a csendes, vidéki hangulatban rejlik, miközben könnyen elérhető Milánó pezsgő városa. A Naviglio Grande partján sétálva élvezheti a nyugodt atmoszférát és az idilli környezet, mely ideális piknikezéshez és kikapcsolódáshoz. Trezzano sul Naviglio a tökéletes helyszín azok számára, akik szeretnének elmenekülni a város zajától, miközben Milánó kulturális és szórakoztató látnivalóit is szeretnék megtekinteni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hotel Tiffany Milano
Viale Leonardo da Vinci 209Trezzano sul Naviglio, Olaszország
A foglalás és a szabad helyek lekérdezése csak az alábbi linken lehetséges http//reservation.hotelvoucheronline.com/

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3 nap/ 2 éjszaka 2 fő részére reggelivel Milánóban - Hotel Tiffany Milano****" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: