Betöltés...

3 nap/ 2 éjszaka 2 fő részére reggelivel a napsütötte Palermóban - Hotel Porta Felice ****

Ár: 113.990 Ft

bestwestern
A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka egy standard kétágyas szobában 2 fő részére
2x büféreggeli 2 fő részére
Internet elérhetőség
Check-in 14.00 órától
Check-out 11.00 óráig
A voucher 2024 június 1-től 2024 december 31-ig érvényes. 
A foglalás csak az alábbi linken lehetséges http//reservation.hotelvoucheronline.com/
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.
Opcionális költségek (a helyszínen fizetendő) 
5 év alatti gyermek ingyenesen aludhat a szüleivel egy ágyban. 
Kisállatok behozatala NEM megengedett. 
Az ajánlat 2 fő részére érvényes, a szobák pótágyazása nem lehetséges.
 
Hotel Porta Felice
A Porta Felice Hotel Palermo központjának szívében található a történelmi kikötő közelében, mindössze néhány lépésre a Palazzo Buterától, a Palazzo Steritől, a Genio szökőkúttól és a Palermo szökőkúttól.
A Porta Felice Hotel 3 lakosztállyal, 20 Superior és 10 Classic (köztük 2 mozgássérültek számára kialakított) szobával várja a Szicíliába látogatókat. Minden szoba privát fürdőszobával, emellett nagyméretű ágyakkal és Simmons tanúsítvánnyal rendelkezik. A szobákban műholdas LCD TV, vezetékes és wi-fi internetkapcsolat, légkondicionáló, széf, rádió, minibár, hajszárító és dupla üvegezésű ablak található.
A legexkluzívabb kilátópont, ahonnan Palermo megcsodálható, a Porta Felice terasza. A télen fedett, nyáron nyitott teraszon gazdag svédasztalos reggelit szolgál fel a szálloda tipikus szicíliai süteményekkel, friss gyümölcslevekkel és sós kontinentális menüvel. A tetőtéri terasz lehetőséget teremt egy különleges ital vagy romantikus vacsora elfogysztására, vagy akár ünneplésre is.
Palermo
Palermo, Szicília fővárosa, lenyűgöző keveréke az ókori történelemnek és az élénk mediterrán kultúrának. A város gazdag történelmi örökséggel rendelkezik, melyet a Normann Királyi Palota és a Palermo Katedrális őriz, melyek az UNESCO Világörökségének részét képezik. A Palermo szívében elterülő Vucciria és Ballar piacok az autentikus szicíliai életet tükrözik, ahol a látogatók megismerhetik a helyi konyha és kultúra gazdagságát. A város hangulatos utcácskái és csodálatos szökőkútjai árnyas kis tereken keresztül vezetnek, melyek megtöltik az utcákat élettel és színekkel. Palermo híres a kiváló street food kínálatáról is, ahol a látogatók megkóstolhatják a helyi specialitásokat, mint például a panelli, arancini vagy a cannoli. A város környezetében gyönyörű strandok, mint Mondello, várják az utazókat, ahol megmártózhatnak a kristálytiszta tengerben. Palermo egy igazi kulturális és gasztronómiai paradicsom, mely minden érzéket kielégít, és emlékezetes élményeket nyújt minden látogatónak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hotel Porta Felice
Via Butera 45Palermo, Olaszország
A foglalás és a szabad helyek lekérdezése csak az alábbi linken lehetséges http//reservation.hotelvoucheronline.com/

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3 nap/ 2 éjszaka 2 fő részére reggelivel a napsütötte Palermóban - Hotel Porta Felice ****" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: