Betöltés...

Hamburger ízesen mégis egészségesen? Kurzusonkon felfedjük a titkát!

Ár: 14.290 Ft


Hamburger ízesen mégis egészségesen? Kurzusonkon felfedjük a titkát!
Egy jó szaftos hamburgerbe igazán élvezetes beleharapni! Most megmutatjuk neked, hogyan tudsz olyan hamburgert készíteni, amelyben csupa tápláló, egészséges alapanyag van, így nem kell lemondanod erről a fogásról sem!Mindjárt kétfélét is tanulunk
A Balkán Burgert déli szomszédjaink finomságai ihlették. Különlegessége a paprikából, padlizsánból és fokhagymából készült ajvár, mely rögtön meg is adja az egész étel pikantáriáját. Van benne az ajváron kívül rukkola, paradicsom, marhahús pogácsa, feta sajt, pácolt lilahagyma, majonéz és sült répa. Egy igazi ízbomba!
A British Burgert az európai szigetország ihlette. Felhasználjuk az angolok által magasztalt bacont és cheddar sajtot, és készítünk hozzá házi majonézt is.
Végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő az EASE Therapy burger kurzusának repertoárjából:


Egészséges, szezámos tönkölyös buci
Karamellizált hagyma
Házi majonéz
Ajvár
Házi húspogácsa (vega alternatíva: fűszeres fetasajttal töltött gombafejek)
Cékla chips, répa chips, zeller chips



Előzetes bejelentkezés e-mailben lehetséges, amit a vásárlást követő visszaigazolásban megtalálsz. Az ajánlat 1 fő részére szól. 10 napon belüli lemondás nem lehetséges, ez a kedvezmény feltétele. Kurzusok minden hétköznap 18 órától, ill. hétvégén 11 és 17 órától.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Hamburger ízesen mégis egészségesen? Kurzusonkon felfedjük a titkát!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: