Betöltés...

Találd meg újdonsült barátod, az elnök fiát! Nyomozós kocsmatúra 4-6fő

Ár: 13.990 Ft

Találd meg újdonsült barátod, az elnök fiát! Nyomozós kocsmatúra 4-6fő
Beépített emberekkel, egyszerre több mobilról játszható, kicsit sem szokványos nyomozós játék, miközben garantált az izgalom és a nevetésNincs kötelező fogyasztás, ha szeretnétek kávéztok, boroztok vagy söröztök de akár egy-két felest is beleférhet
Kicsit sem szokványos programot kerestek? Egyben szabadtéri programra vágytok? Melegben és hidegben is könnyebb elindulni, ha tudod, hogy kocsmák is lesznek az állomások között, így játék közben lehet sörözni, borozni, kávézni vagy üdítőzni. Nincs kötelező fogyasztás, így mindenki azt iszik, amit csak szeretne. 

A játék mobil applikációval működik, és vannak beavatott személyek, így még izgalmasabbá tettük nektek. Aki pedig nem szeret nyomozni, simán csak iszogathat, miközben a többiek a feladványokon törik a fejüket.

Ez pedig még mindig nem minden! Mivel ez egy élő nyomozós játék, nagyon figyelj, mert bárki be lehet építve! A megoldókulcsokhoz hozzá kell jutnotok. Egyszerre több mobiltelefonon is nézhetitek a kérdéseket, így nem kell egy telefont hatan figyelnetek.

 
A játékról röviden:
Az elnök fiának elrablása (Nyomozós kocsmatúra)
Tegnap éjszaka a bulinegyedben járt az elnök fia, teljesen inkognitóban. Véletlenül összebarátkoztatok és úgy döntöttetek, hogy elmentek vele ide-oda bulizni, aztán egyszer csak nyoma veszett. Ti nem emlékeztek semmire. Furcsa, mert nem vagytok másnaposok és alig ittatok előző éjjel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Találd meg újdonsült barátod, az elnök fiát! Nyomozós kocsmatúra 4-6fő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: