Betöltés...

Bukkanj a merénylő nyomára! Nyomozós túra a Margitszigeten 2-6fő

Ár: 8.990 Ft

Bukkanj a merénylő nyomára! Nyomozós túra a Margitszigeten 2-6fő

Ha szereted a fejtörő, izgalmas, nyomozós játékokat, és mindezt szabadtéren játszanád, akár négylábú kiskedvenced társaságában, akkor ezt pont neked találták ki
Mentsétek meg Budapest polgárait egy veszélyes merénylőtől, bármilyen okostelefonról elérhetitek miközben garantált az izgalom és a jókedv
Egyszerre több mobilról játszható, kicsit sem szokványos nyomozós játék
A jelenlegi helyzetben a legjobb választás, ha unalom űzésként egy szuper szabadtéri programot választunk. Egy hihetetlenül izgalmas programot hoztunk nektek.A gyönyörű Margitszigeten nyomozva kell megmentenetek az egész várost!
A megoldó kulcsokhoz hozzá kell jutnotok. Egyszerre több mobiltelefonon is nézhetitek a kérdéseket, így nem kell egy telefont hatan figyelnetek. 
 
A játékról:
Margitszigeti merénylő
Tegnap a rendőrség egy fenyegető levelet kapott: "Mind meg fogtok halni! Felrobbantom egész Budapestet. Nem találtátok meg apám testét, se a gyilkosát a Margitszigeten?"
Mentsétek meg Budapest polgárait. A rendőrök mind az evakuálással vannak elfoglalva, így csak rátok számíthatunk. Fel kell derítenetek a merénylő apjának gyilkosát és meg kell találnotok a merénylő bombáját, tehát a játék során két ügyet is meg kell oldanotok.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Bukkanj a merénylő nyomára! Nyomozós túra a Margitszigeten 2-6fő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: