Betöltés...

Motoros sárkányrepülés Budapesten külön kérésre full HD emlékvideóval

Ár: 60.000 Ft

Motoros sárkányrepülés Budapesten külön kérésre full HD emlékvideóval 

A repülési idő körülbelül 30 perc
külön kérésre full HD emlékvideóval (micro SD-kártyát, vigyél magaddal)
Helyszínek az időjárás függvényében - Budapest környéki repterek.
Akár a Pilisig, dunakanyar is megtekinthető
A sárkányrepülő nyitott, ezért réteges, meleg öltözet javasolt (hosszúnadrág, kabát). 

Emelkedés AMSL 1050 m magasságig. Igény esetén különleges HD minőségű, sisakkamerával  készülő videofelvétel (hozz magaddal SD kártyát!). A felvételeket GoPro 8-as akciókamerával  készítik, ezért mikro SDHC/SDXC kártyát vigyél, legalább Class 10-est.Maximum súlyhatár: 100 kg. Kiskorú utas esetén írásos szülői hozzájárulás szükséges. A helyszínt az aktuális körülmények függvényében a pilóta határozza meg.A repülések sajnos az időjárás és egyéb dolgok miatt nem mindig lehetségesek az egyeztetett  időpontban, ezért ha a repülés nem sikerült, egyeztess új időpontot  e-mailben mindenképpen partnerünkkel.  Minden repülés előtt két nappal újra egyeztetnek az időjárás miatt,  illetve közvetlenül indulás előtt ismét, hogy minden rendben legyen, és el tudjatok  indulni a helyszínre.PartnerünkrőlAz Extrémtúra képzett pilótái több mint tíz éves és több ezer órányi repülési tapasztalattal a hátuk mögött, a biztonságot szem előtt tartva mutatják megNeked a csodás tájat a magasból. Ez a lehetőség kitűnő ajándék lehet barátaidnak, szeretteidnek, név- vagy születésnapra, évfordulóra, karácsonyra vagy bármilyen más eseményre. A repülés garantáltan az egyik legeredetibb dolog, amivel életre szóló élményt szerezhetsz!
Viedózás selfie bottal: 5000FtA program időjárásfüggő, ezért kérem ennek megfelelően öltözködjenek.Korhatár: nincs, de minimum 150cm magasság és maximum testsúly: 100 kg18 év alatt szülői beleegyezés szükséges
Foglalási feltételekMindenképpen email egyeztetés és visszaigazoló email alapján.
Előzetes bejelentkezés szükséges!
- helyszín Budapest környéki előre egyeztetett reptéren emailben- időpont napra pontosan emailben
Emailben a visszaigazoló időpontot és a pilóta elérhetőségét, valamint leírást adunk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Motoros sárkányrepülés Budapesten külön kérésre full HD emlékvideóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: