Betöltés...

Utazzatok a szerelem fővárosába! 2éjszaka Párizsban 2főnek reggelivel

Ár: 82.990 Ft

Utazzatok a szerelem fővárosába! 2éjszaka Párizsban 2főnek reggelivel


Az utazás egyénileg történik.
Idegenforgalmi adó (ennek értékét a legtöbb esetben közöljük), illetve bármilyen esetleges fogyasztás / plusz szolgáltatás igénybevétele a helyszínen fizetendő.
Felhívjuk a figyelmét, hogy a szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre. Annak ellenére, hogy más foglalási platformokon még találhat szabad szobát bizonyos dátumokra, előfordulhat, hogy ugyanarra az időpontra a szálloda már nem tud a voucherrel szobát biztosítani.
Ha másként nem írjuk, a meglévő foglalás lemondása az érkezést megelőzően 48 órával lehetséges. Minden egyéb esetben a szálloda a vouchert felhasználtnak tekintheti.
A szabad helyekről az ajánlatban megadott módon lehet érdeklődni.

Az ajánlat tartalma 2 fő részére

2 éjszaka egy klasszikus kétágyas szobában 2 fő részére
2x svédasztalos reggeli 2 fő részére
Ingyenes wifi elérhetőség
A voucher kiállítástól számított 9 hónapig érvényes és szabadon átruházható.
Érkezési nap: péntek. A párizsi iskolai szünetben a hét minden napján lehetséges az érkezés.
Kizárt időszak: Szilveszter, Húsvét, kiemelt időszakok, rendezvények idején
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik:
A foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges, a szabad helyekről a szálloda tud pontos tájékoztatást adni.
Meglévő foglalás lemondása/módosítása nem lehetséges.
Idegenforgalmi adó: 1,88 EUR/fő/éj, a helyszínen fizetendő

Hotel Espace Champerret***
A Hotel Espace Champerret Párizs központjának szélén, mindössze párszáz méterre fekszik a metrótól, ideális helyszínt kínálva a főváros felfedezéséhez. A szálloda Levallois-Perret központjában található, számos üzlet, kávézó és étterem közelében. Élénk, mégis nyugodt, tökéletes környezetet kínál üzleti kirándulásokhoz, rövid városlátogatáshoz vagy családi vakációhoz.A szálloda 39 szobával rendelkezik, amelyek mindegyike gyönyörű, zöldekkel díszített verandával büszkélkedhet. A két fő számára ideális nagyságú szobák klasszikus stílust képviselnek. Légkondicionáló, ingyenes wifi elérhetőség, síkképernyős TV, telefon, minibár, íróasztal és saját fürdőszoba képezi a felszereltségüket.A Hotel Espace Champerret minden nap változatos svédasztalos reggelit kínál, melyet igyekeznek minden ízlésnek és étvágynak megfelelően tálalni. A reggelizőterem stílusa és berendezése Eiffel munkássága előtt tiszteleg. A reggeli minőségi termékek széles választékából áll, beleértve a kávét és más forró italokat, gyümölcslét, friss kenyeret, süteményeket, gabonaféléket, tejtermékeket, felvágottakat, sajtokat, gyümölcssalátát stb.PárizsFedezze fel Párizst, a romantika, művészek és művészetek, hírességek, parfümök, divat, kávéházak, múzeumok és kiállítások városát!Ne hagyja ki az Eiffel-torony megtekintését, ami a város egyik jelképének számít! Párizs legnevesebb bevásárlóutcája, valamint legszélesebb sugárútja a Champs-Élysées remek programokat kínál: romantikus séták, világmárkák, a helyi elegancia kínálatát nyújtó üzletek és hangulatos kávézók állnak rendelkezésre. I. Napóleon és a mindenkori francia hadsereg dicsőségét hirdető a Champs-Élysées végpontján, a Charles de Gaulle téren található Diadalív is Párizs nagyon ismert látnivalója. A Concorde tér Párizs egyik legnagyobb tere, kb. a város közepén, mellette a gyönyörű Tuilériák kertje. A Szajna folyó északi partján van, közel a III. Alexander hídhoz, amitől néhány száz méterre áll az Eiffel-torony. A La Défense negyed Európa legnagyobb üzleti negyede, rengeteg felhőkarcolóval és számos más műalkotással. A monumentális katedrális, a Notre Dame, nem csak Párizs, de az egész ország szimbóluma, Párizs katolikus katedrálisa a középkor óta. Itt található az ország 0 km-es köve is. A művészetek kedvelői megtekinthetik az Operát, a Sacré-Coeurt, a Sainte-Chapelle - Szent Kápolnát, vagy a világ egyik legszebb kastélyának tartott Versailles kastélyt. Itt található a világ egyik legismertebb művészeti múzeuma, valamint Franciaország legnagyobb múzeuma XIX. sz. előtti alkotások számára, a Mona Lisa-nak is otthont adó Louvre. Gyerekeknek és az örök gyerek felnőtteknek, az egész családnak a legkiválóbb és felejthetetlen program a világhírű Disneyland, ami Párizstól kb 30 km-re található.
A vásárlást követően, az ajánlatainknál lemondásra (a 14 napos elállást leszámítva) nincs lehetőség, csak az időpont módosítására, tehát az ajánlatok nem visszatérítendőek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Utazzatok a szerelem fővárosába! 2éjszaka Párizsban 2főnek reggelivel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: