Betöltés...

Fedezd fel Toszkána kincseit! Szállás 4 éjszakára 2 főnek reggelivel

Ár: 134.990 Ft

Fedezd fel Toszkána kincseit! Szállás 4 éjszakára 2 főnek reggelivel


Az utazás egyénileg történik.
Idegenforgalmi adó (ennek értékét a legtöbb esetben közöljük), illetve bármilyen esetleges fogyasztás / plusz szolgáltatás igénybevétele a helyszínen fizetendő.
Felhívjuk a figyelmét, hogy a szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre. Annak ellenére, hogy más foglalási platformokon még találhat szabad szobát bizonyos dátumokra, előfordulhat, hogy ugyanarra az időpontra a szálloda már nem tud a voucherrel szobát biztosítani.
Ha másként nem írjuk, a meglévő foglalás lemondása az érkezést megelőzően 48 órával lehetséges. Minden egyéb esetben a szálloda a vouchert felhasználtnak tekintheti.
A szabad helyekről az ajánlatban megadott módon lehet érdeklődni.

Az ajánlat tartalma 2 fő részére

4 éjszaka kényelmes standard szobában 2 fő részére
4x önkiszolgáló reggeli a szobában (előre csomagolt termékekből + vízforraló és tea, instant kávé, tej)
1 üveg vörösbor
Egy gyermek 2 éves kor alatt ingyenes a szülők szobájában, ha pótágyat nem igényel
Ingyenes internet elérhetőség, díjmentes parkolás az utcán, 100 m
A voucher a kiállítás dátumától számított 1 évig érvényes és szabadon átruházható.
Kizárt időpont 2022-ben: április 15-18 és 22-25, július 1-6, augusztus 12-15,október 28-31, december 29-2023.január 2.
Foglalás közvetlenül a szállodánál történik, az utalvány sorszámának megadásával, a szabad helyek függvényében
Foglalás csak e-mailben: info@petitchateau.it
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 0,70 EUR/fő/éj
Több voucher összevonható
10% kedvezmény a www.montecatiniterme.it és a www.grottaguistispa.it áraiból (a kupont kérje a recepción)
check in 14:00-18 -ra között -előtte kérjük hívja a +393357224039 számot a várható érkezés időpontjával
kérjük figyelje a beutazási szabályokat (greenpass)

Opcionális (a helyszínen fizetendő)

pótágy: 15 EUR/fő/éj (2 éves kor felett) Maximum 2 pótágy helyezhető el a szobában
háziállat (kistestű) 5 EUR/éj
transzfer Firenze vagy Pisa repteréről (6 főig) 70 EUR/irány


Petit Chateau

A családias hangulatú kis panzió, Petit Cheateau Toszkána szívében, Montecacini Terme-ben található.
A Petit Chateau egy elegáns "Liberty" házban kapott helyet, amely még a 20-as években épült, komoly történelmi és építészeti értéket képvisel.A villa a termál park közelében, a bevásárlónegyedhez és a városközponthoz is közel található, egy nyugodt lakónegyedben. A reggelit a panzió kertjében, a teraszon fogyaszthatja el.
A Petit Chateau eleganciája a berendezésen is látszik: a szobák mindegyikét klasszikus stílusú bútorokkal rendezték be, és a textíliák,dekorációk, függönyök minőségi anyagai is finom eleganciát kölcsönöznek a háznak.
A szobák mindegyike légkondicionált, télen fűthető, minibárral, hajszárítóval, széffel, tévével, dvd-lejátszóval, adsl internet csatlakozással és telefonnal felszerelt. Belső atmoszférája azt sugározza, ez a tökéletes hely a Montecatini-i vakációhoz.
Toszkána
A chianti bor és az olívaolaj hazája az Appeninek és a Ligur-tenger által közrefogott területen fekvő Toszkána sokak szerint Olaszország legszebb vidéke.
Az ideutazót azonnal rabul ejti ez az örökzöld növényzettel és szőlőültetvényekkel tarkított dimbes-dombos táj, megigézi a középkori városok ódon hangulata és az egyik ámulatból a másikba ejtik egy évezredes kultúra csodálatos műalkotásai.
Firenze (kb. 50 km)
Firenze az olasz taromány, Toszkána fővárosa, és egyben kulturális központja. Az Appeninek dombjai között terül el az Arno folyó völgyében. Lakossága közel félmillió, de a városban tartozkodók száma ezt meghaladja a rengeteg turista, valamint a városban dolgozók miatt. A város hosszú múltra tekinthet vissza, a Kr. előtti I. században alapították, az 1400-as évektől a Mediciek uralták. Ma rengeteg történelmi, és kultúrális nevezetességnek ad otthont.(Ponte Vechio, Uffici képtár, Dóm ....)
Pisa (55 km)
Pisa az egyik legrégebbi olasz város, a tengertől 7,5 kilométerre az Arno folyó két partján található.Lefőbb nevezetessége a Ferde torony, melynek építése 200 évig tartott és három szakaszban történt. A fehér márványból készült harangtorony első szintjének építése 1173. augusztus 9-én kezdődött. Miután a harmadik emelet is megépült 1178-ban, a torony megsüllyedt a talaj gyengesége miatt. Építése száz évig szünetelt. 1272-ben az építkezést Giovanni di Simone, a Camposanto építésze újraindította. További négy emeletet építettek, olyan szögben, hogy kiegyensúlyozza az elhajlást. Az építkezést 1284-ben ismét leállították, amikor a pisaiak vereséget szenvedtek a genovaiaktól a meloriai csatában. Az utolsó emeletet 1372-ben fejezték be, és ekkor állították fel a harangokat is. Hét harang van, a zenei skála minden hangjának egy. Terek, templomok és egyéb nevezetes épületek: Santa Maria della Spina, Piazza del Duomo or Campo dei Miracoli, Camposanto, temetők és múzeumok...
Lucca (25 km)Lucca, Puccini szülőhelye talán kevésbé ismert, pedig a 93.000 lakosú város hatalmas falakkal körülvett óvárosa igazi toszkán hangulatot idéz. Gyönyörű kör alapú főtere, tornyai, gyönyörű templomai számtalan látványosságot kínálnak.
A vásárlást követően, az ajánlatainknál lemondásra (a 14 napos elállást leszámítva) nincs lehetőség, csak az időpont módosítására, tehát az ajánlatok nem visszatérítendőek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Fedezd fel Toszkána kincseit! Szállás 4 éjszakára 2 főnek reggelivel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: