Betöltés...

Tanulj meg friss, házi tésztát és szószokat készíteni Pasta Estünkön

Ár: 14.290 Ft



Tanulj meg friss, házi tésztát és szószokat készíteni Pasta Estünkön

Friss tésztát készíteni az alapoktól,különleges és kreatív munka, melynek fortélyait bárki könnyen elsajátíthatja, hiszen nem kell hozzá semmi több csak tojás, liszt, meg egy kis kézügyesség.


Tanuld meg a tradicionális olasz "pasta fresca" azaz friss házi tészta készítésének technikáit a kézi gyúrástól, nyújtáson át a formázásig, majd sajátítsd el a modern konyhákban egyre gyakrabban bevetett tésztanyújtó gép használatának a praktikáit is.Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Pasta Esten most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!
A kurzus elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Minden egészségesen, tartósítószer, színezék és cukormentesen kerül elkészítésre!
A kézműves tészta kurzus menüje
Friss házi tészták:

Diós gorgonzolával töltött tortellini
Ricottával töltött ravioli
Fetuccine/Tagliatelle tészták
Zöld lasagna spenóttal színezve
Cavatelli

Szószok:



Tradicionális paradicsomszósz
Pesto rosso
Alla norma padlizsános szósz
Tejszínes laskagombás szósz
All'olioElőzetes bejelentkezés e-mailben lehetséges, amit a vásárlást követő visszaigazolásban megtalálsz. Az ajánlat 1 fő részére szól. 10 napon belüli lemondás nem lehetséges, ez a kedvezmény feltétele. Kurzusok minden hétköznap 18 órától, ill. hétvégén 11 és 17 órától.




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Tanulj meg friss, házi tésztát és szószokat készíteni Pasta Estünkön" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: