Betöltés...

Paleo, vegán alapozó főzőklub és vacsora program

Ár: 14.290 Ft


Paleo, vegán alapozó főzőklub és vacsora program
Az EASE Therapy paleo/vegán/alapozó főzőkurzus Rád vár, ha szeretnél változtatni életmódodon, beleértve az étkezéseket is! Nem könnyű egy ilyen döntést meghozni:"mától minden pillanatban figyelek az egészségemre; arra, hogy mit, mikor és mennyit eszem és iszom..., próbálok időt szakítani a testemre.., mert az ENYÉM..."

de kis odafigyeléssel hatalmas lépést tehetsz az egészséges étrended kialakításában!
Ha vannak az étrendedben olyan alapanyagok, amelyeket vagy egészségügyi okokból vagy saját belátásodból kerülsz, akkor ezt a főzőkurzust neked találtuk ki!A paleo kurzuson paleo alapanyagok felhasználásával állítjuk össze a menüt. Egyszerű, könnyen elkészíthető ételeket tanítunk neked, melyeket otthon is elkészíthetsz bármikor. Ha gluténmentes, laktózmentes, cukormentes, paleo táplálkozást követsz, ezt válaszd!
A vegán főzőkurzuson természetesen kerüljük a húsokat és más állati származékokat is, mint a tojás, vaj, zsír, tejtermékek. A menü tojásmentes, gluténmentes, laktózmentes, cukormentes és vegán életmódot követőknek is egyaránt megfelel.
Azon kívül, hogy minden egészségesen kerül elkészítésre, az egy estés kurzus különlegessége:
alternatív tejeket készítünk mákból, kókuszból, rizsből és mandulából,ezekből alternatív tejtermékeket is készítünk, vajat és tejszínt,megtanítunk alternatív liszteket készíteni mákból, kókuszból, rizsből és mandulából,főzünk egy teljes, négyfogásos menüt,ráadásként a kurzus végén a helyben elkészített ételeket el is fogyasztjuk!A z EASE Therapy Paleo/Vegán főzőkurzust az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk kezdő konyhatündéreknek, pároknak, családoknak, tiniknek, nagyoknak, lisztérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, életmódváltóknak, és a szénhidrátmentes étrendet követőknek!
Ha nem mered egyedül...Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon.Kiscsoportos főzőkurzusainkra Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.
És végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő - az EASE Therapy paleo/vegán/alapozó kurzus menüjéből:

Bécsi csokitorta
házi vaj
ropogós házi bagett
eper krémleves
aszalt szilvával töltött baconbe göngyölt csirke, sütőtök pürével, karamellizált hagymával (a paleo menüben)*
aszalt szilvával töltött currys sült tofu sütőtök pürével, karamellizált hagymával (a vegán menüben)*
mandulalisztes csokitorta
almás-banán fagylalt

*Egy, a választott kurzusnak megfelelő főétel kerül lefőzésre.

Te kezedben a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőkurzusok segítségével!Időpont lemondás, vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges. Az ajánlat 1 fő részére szól.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Paleo, vegán alapozó főzőklub és vacsora program" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: