Betöltés...

Fedezzétek fel Bécset! 4 nap 3 éjszaka 2 fő részére, reggelivel

Ár: 124.900 Ft

Fedezzétek fel Bécset! 4 nap 3 éjszaka 2 fő részére, reggelivel
Hotel Calmo WienVároslátogatás! Fedezd fel Bécset4 nap / 3 éjszaka 2 személy részére, standard kétágyas szobában, reggelivel
Fedezd fel Bécs legszebb látnivalóit, engedd, hogy elvarázsoljon Bécs sokszínűsége.  Stephansdomot, Burgtheatert, Városházát, Hofburgot, Schönbrunni Kastélyt vagy a  Bécsi Pratert semmi esetre sem szabad kihagyni.
Szolgáltatások

 1 éjszaka 2 személy részére, standard kétágyas szobában
 1 gyermek számára 6 éves korig díjtalan a szülőkkel egy szobában
 gazdag büféreggeli
 WLAN
 kölcsönkerékpár rendelkezésre állás szerint (márciustól októberig) A fenti szolgáltatások 2 személyre értendőek

A Hotel Calmo Bécs 9. kerületében található, gyalogosan 5 percre a U4 és U6 metrovonalaktól, ideális helyszín egy bécsi kiránduláshoz.A nyugodt és kellemes belsőudvarban pihentető atmoszférára lel, melyet reggeli közben is élvezhet. Éjjel-nappal rendelkezésre áll egy mini shop, ahol italok és harapnivalók is beszerezhetőek.
Reggeli:A gazdag és változatos, minden igényt kielégítő büféreggelivel erőt gyűjthet a városnéző napra.Szép idő esetén a belső udvarban kialakított terasz ideális a reggelihez.
Szoba:A kellemes standard kétágyas szobában duplaágy található.A szoba felszereltsége: Ca. 20 m2, légkondícionáló, fürdőszoba fürdőkáddal, hajszárító, WLAN, síkképernyős-TV.
A voucher a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel a szabad kapacitás függvényében.Kivéve: karácsony, szilveszter, húsvétTartózkodásonként 1 voucher használható fel, azonban maximum  2-5 voucher összevonható a hosszabb tartózkodás érdekében. Ezt a voucher kiváltásakor előre kell jelezni
 
Az utazás egyénileg történik.A foglalás a szálloda írásbeli visszaigazolásával válik érvényessé.Vásárlás előtt kérjük tájékozódj a ki- és beutazás feltételeiről!A vásárlást követő 14 napon belül lehetséges elállni a vásárlásról, ezt követően nem áll módunkban a befizetett összeg visszafizetés!Az utalvány szabad helyek függvényében használható fel, ezért kérünk, hogy a szobát időben foglald le.
Vásárlás előtt kérjük tájékozódj a ki- és beutazás feltételeiről! https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazas/utazasi-tanacsok-orszagonkent

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Fedezzétek fel Bécset! 4 nap 3 éjszaka 2 fő részére, reggelivel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: