Betöltés...

Pihentető alvás

Ár: 4.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Föld folyamatosan kisebb-nagyobb intenzitású rezgéseket, sugárzásokat bocsájt ki magából. Ezek lehetnek károsak, illetve hasznosak is. Napjainkban (a 4.000 évre visszatekintő dokumentációk ellenére) még mindig kevésbé ismertek a földsugárzások életre gyakorolt hatásai, pedig tapasztalatok szerint a betegségek 60-80%-a összefüggésbe hozható velük.

Az érintett sugárzási sávban való napi 4-5 órás tartózkodás hatására 4-5 év alatt figyelmeztető jelek, 8-10 év alatt pedig súlyosabb betegségek is kialakulhatnak. Fokozottan veszélyesek a sávok keresztezési pontjai, itt akár néhány hónap alatt daganatos betegségek fejlődhetnek ki.

A sugárzás hatására az ember védekezőrendszere meggyengül. A külső védelmi rendszer az élő szervezetet körülvevő bio-energiai mező, az aura, mely a káros földsugárzások hatására elvékonyodik, súlyos esetben kilyukad. Ez közvetlen hatással van a csakrák energia felvevő képességeire, és károsan befolyásolja a belső elválasztású mirigyek működését, így ezek szabályozási funkcióikat nem tudják ellátni. A szervezet azon része betegszik meg, ahol az aura megsérült.

A káros sugárzások hatásai megnyilvánulhatnak álmatlanság, kimerültség, reumatikus fájdalmak, krónikus panaszok, stb. formájában. A gyógyulás érdekében fontos a kiváltó ok (földsugárzás) megszűntetése. Ennek megoldása - egy megfelelő radiesztéta szakember segítségével - a lakás pontos bemérése után a káros sugárzástól mentes fekhely kijelölése, ha ez nem lehetséges, tértechnológiai eszközökkel való hatástalanítása. Miután az emberi szervezet mentesül a sugárzások káros hatásai alól, helyre áll az energia rendszere, és beindulhat a szervezet öngyógyító folyamata.
Ha Ön rosszul alszik, vagy rejtélyes betegség gyötri, elképzelhető, hogy "rossz" helyen van az ágy.
Hívjon bizalommal, hogy egy lakásbemérés által segíteni tudjak! Nem kell feltétlenül ide-oda tologatni a fekhelyet, más módszerrel is ki lehet iktatni a sugárzásokat, hogy végre élvezni tudja az alvást!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 338 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Pihentető alvás" című hirdetést látja. (fent)