Betöltés...

UTÓSZEZON 3 nap/2 éjszaka 2 fő részére egy középkori hangulatú szállodában - Pytloun Old Armoury ...

Ár: 76.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka 2 fő részére Superior szobában (ingyenes upgrade deluxe szobára, a hotel kapacitásának függvényében)
2x büféreggeli 2 fő részére
Üdvözlő ital 2 fő részére
Tapas kóstoló a lobbiban délután 2-4 óra között 
1 gyermek 3 éves korig ingyenesen tartózkodhat a szüleivel egy szobában, amennyiben meglévő ágyat használ
Ingyenes internet hozzáférés
Check in 1400-től, check out 1200-ig. 
Lehetőség van több voucher összevonására (2 voucher 4 éjszaka)
A foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges, amelyről a szálloda tud pontos tájékoztatást adni. Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik reservations.old.armoury@pytloun-hotels.cz
Meglévő foglalás módosítása az érkezés előtt legkésőbb 48 órával érkezés előtt lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő.
A voucher a vásárlástól számított 1 évig érvényes és szabadon átruházható. A voucher kizárólag január, február, március és november hónapokban használható fel. Kizárt időszak húsvét, karácsony, újév, áprilistól októberig és december (ezekre a hónapokra a főszezoni ajánlatunk érvényes).
Idegenforgalmi adó fizetése kötelező a helyszínen 50 CZK/fő/nap (18 éves kor felett)
Hétvégi felár (péntek és szombat éjszakákra) 50 EUR/szoba
Érkezéskor 2500 CZK (100 EUR) visszatérítendő letét megfizetése szükséges. A letét készpénzzel vagy bankkártyával is fizethető. 
Opcionális (helyszínen fizetendő költségek)
Gyermek tartózkodása 3 éves kor felett 30 EUR/éjszaka reggelivel
Parkolás 29 EUR/nap
Kisállatok behozatala megengedett 20 EUR/nap 
Pytloun Old Armoury Hotel Prague
A Pytloun Old Armoury Hotel Prague egy népszerű szálloda Prága történelmi városrészének központjában. A szálloda ideális helyen található a cseh főváros szépségeit felfedezni vágyó vendégek számára, mindössze 5 perc sétára a Károly hídtól és más történelmi emlékektől.
A kényelmes superior és deluxe szobákban megtalálható minden, ami elengedhetetlen a kellemes időtöltéshez, köztük televízió, hajszárító, ajándék kozmetikumok, antiallergén ágynemű és minibár.
Prága
Csehország fővárosának, Prágának az egyik legfőbb nevezetessége a Károly-híd, mely a Moldva folyó felett ível át. Turistaként természetesen kihagyhatatlan látványosság, ha odalátogatunk. Mivel az Óvárost és a várnegyedet köti össze, így egyébként is a Károly-híd az ideális átkelési lehetőség. Szerencsére csak gyalog használható, így kellemes sétákat tehetünk rajta. Ha a Királyi palotában járunk, akkor ne hagyjuk ki a Szent Vitus-székesegyházat és legfőképp annak tornyát, ahova a kilátás miatt éri meg felmenni. Egész Prága belátható a toronyból a Károly-híd és az Óváros, de a többi nevezetesség is megcsodálható felülről.  Prága egyik legforgalmasabb utcája a Károly utca, mely nevéhez méltó módon a Károly-híd felé vezet. Az utcán rengeteg bolt található és a sok, Prágát felkereső turista miatt főleg szuveníreket árusítanak. Ezenfelül a Károly utcában még sok vendéglátóhely is van. Érdemes bebarangolni Prága több területét, kis utcáit. Minél többet ismer belőle az ember, annál jobban beleszeret ebbe a nyüzsgő, de mégis nyugodt városba.








Pytloun Old Armoury Hotel Prága
Pytloun Old Armory Hotel PrágaVsehrdova 16, 118 00 Prága Csehorszég
reservations.old.armoury@pytloun-hotels.cz
420 770 198 188

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "UTÓSZEZON 3 nap/2 éjszaka 2 fő részére egy középkori hangulatú szállodában - Pytloun Old Armoury ..." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: