Betöltés...

Földsugárzásmérés, radiesztézia

Ár: 15.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Véghné Oláh Ibolya vagyok radiesztéta és természetgyógyász ( akupresször és reflexológus). Müködési területem Győr-Moson-Sopron megye, Vasmegye és bárhol az országban. Nagyon szeretem a földsugárzás mérést mivel , szerintem elsődleges megbetegitő ok a stressz után, és igy hamar megtalálhatóak a válaszok egyes problémára. Mikor keresünk egy semleges helyet az alvásra, vagy kiárnyékoljuk a hálószobát , az az első reakciója mindenkinek: " de jót aludtam éjszaka".
Számomra ez nem spiritualitás, hanem egyszerűen a fizika ismerete.
Előszőr műszeresen kimérem az alacsony frekvenciás elektromos sugárzást, majd az alacsony frekvenciás mágneses sugárzást . Nevezzük egyszerűen elektroszmognak. Ha a műszer jelez, akkor a forrást próbálom megkeresni, hogy kiiktatható legyen az életből. Átbeszéljük a védekezés lehetőségeit.
Ezek után következik a pálcás mérés. Balczó féle Magyar pálcával keresem a sugárzásokat. Szent György, Ley, Vizér,Vizér kereszteződés, rétegződés sugárzás, érctellér sugárzás, Hartmann, Curry, illetve térgerjesztést is nézünk a felhasználó számára. Ezek után ha lehetséges keresünk egy olyan helyet, ahol aludhat a megrendelő. Amennyiben nem találunk, elmondom az árnyékolás technikai lehetőségeket, melyet a Bio Tér Natura hálózat által forgalmazott és levédett tértechnológiai eszközökkel végezzük.
Kérje telefonon az aktuális árakat, melyek szobánkénti munkára értendőek.
Az 1. vagy 1 szoba kimérése 30000 ft.
A 2.szoba es minden többi 15ezer szobánként.
Privat telszám : 06709448923
Munka tel: 06707353610

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Sopron
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
Extrák: elektroszmog mérés műszerrel
 
Eddig megtekintették 961 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Földsugárzásmérés, radiesztézia" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések

5.400 Ft