Betöltés...

3 nap/ 2 éjszaka 2 fő részére félpanziós ellátással és szaunával - Hotel Occidental Praha Five...

Ár: 127.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka 2 fő részére executive kétágyas szobában
2x svédasztalos reggeli 2 fő részére
2x könnyű snack vacsora VAGY svédasztalos vacsora 2 fő részére (a szállodai telítettség függvényében)
Ingyenes üdvözlő ital 2 fő részére
1 gyerek 12 éves kor alatt ingyenesen aludhat a szüleivel egy ágyban
Ingyenes internet elérhetőség
A fitness centrum és szauna ingyenes használata (a szaunához előzetes egyeztetés szükséges)
A voucher 2024 december 28-ig érvényes és szabadon átruházható
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a partnerünkkel egyeztetett időpontra történik prahafive@occidentalhotels.com
Check-in 14 órától, check-out 12 óráig
Kizárt dátumok húsvét és újév
A vocherek kombinálhatók (2 voucher 4 éjszaka)
Az idegenforgalmi adó a helyszínen, közvetlen a hotelnak fizetendő
Opcionális költségek (a helyszínen a szállodának fizetendők)
Parkolás 550 CZK/nap
Kisállat behozatala megengedett 35 EUR/nap (szállodával előre egyeztetendő)
Extra ágy 12 éves kor alatt 27,5 EUR/éj (reggelivel és vacsorával)
Extra ágy 12 éves kortól 55 EUR/éj (reggelivel és vacsorával)
 
Occidental Praha Five
A Occidental Praha Five Hotel 4 a történelmi városközpont közelében található, 150 méterre az Andel metróállomástól. Minden szoba rendelkezik Wi-Fivel, légkondícionálóval, lapos képernyős televízilóval és minibárral. A szállodában konditerem, szauna, valamint tárgyaló termek érhetők el.
Elhelyezkedés 150 méterre a legközelebbi metróállomástól (Andel), csupán 8 perc séta a történelmi városközponttól. A legközelebbi repülőtér 20 km-re, a Nov Smíchov bevásárlóközpont, a busz- és villamosmegálló csak 3 perc sétára a szállodától.
Szobák Mindegyik szoba légkondival, minibárral, kábeltévével felszerelt. A vendégek számára vezeték nélküli internethasználat biztosított. A szálloda 24 órás reptéri transzfert, fitness központ használatát és szaunát tud biztosítani felár ellenében.
Étkezés A szálloda modern és kellemes hangulatú bárjában koktélokat, snack-eket, salátákat és szendvicseket fogyaszthatnak el a kedves vendégek. Az étteremben élvezhetik a büfé reggelit.
Turista információk
2 perc séta a legközelebbi metróállomás (Andel)
2 perc séta a legközelebbi buszállomás (Andel)
10 perc séta a legközelebbi vonatállomás (Smichov Station)
4 km a városközpont
20 km a legközelebbi repülőtér (Ruzyne)
Prága
Prága varázsa nem csupán a műemlékek sokaságában, hanem a város egészének különleges arculatában és hangulatában is rejlik. Környezeti adottságainak - a Moldva folyó két partját körülölelő dombokon terül el - és több mint ezer éve tartó folyamatos építészeti fejlődésének köszönhetően Európa egyik legszebb városa. Az évszázados építészeti hagyományok mellett gazdag művészeti, zenei és irodalmi múlttal is rendelkezik. Évszázadokon át fontos kereskedelmi gócpont volt, illetve a világ különböző részeiből érkező tudósok és művészek találkozóhelyéül szolgált. A prágai egyetem Közép-Európa legrégibb egyeteme, s az olyan híres személyiségek felsorolása, akiknek neve valamiképpen kapcsolódik Prágához, külön könyvet igényel. Prágai város térképre tekintve láthatjuk, hogy Prága valóban a kontinens tengelyén fekszik, annak szíve és középpontja. Egy olyan hely, ahol évszázadokon keresztül különböző nemzetek vére keveredett, s ahol nemzeti kultúráik kölcsönösen hatottak egymásra. Aki végigsétál Prága utcáin, az európai történelmen és annak kulturális áramlatain halad végig, olyan reformátorok, művészek és uralkodók nyomdokain lépdel, akik nagyban befolyásolták az egész kontinens gondolati, művészeti és politikai arculatát. Habár a prágaiak nagyon büszkék városuk történelmére, Prága nem csak a dicsőséges múltban él. Modern európai világváros, s rendelkezik mindennel, ami ezzel jár gazdag kulturális és sportolási lehetőségekkel, ifjúsági klubokkal, kitűnő szállodákkal, forgalmas bevásárló utcákkal és természetesen modern irodaházakkal. A múlt és a jelen egymást kiegészítve határozza...

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.03.31
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3 nap/ 2 éjszaka 2 fő részére félpanziós ellátással és szaunával - Hotel Occidental Praha Five..." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: