Betöltés...

Archivált hirdetés!

Biorezonanciás egészségfelmérés és terápia

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Rossz a közérzete, de nem tudja a probléma okát. Régóta küzd visszatérő betegségekkel, amelyre nem talál gyógymódot?

A Biorezonancia módszerével pontos diagnózist állítunk fel és a legkorszerűbb tudományos eszközökkel segítjük hozzá a gyógyuláshoz.
Pontos információt kap a szervezetében fennálló folyamatokról, az egyes szervek működéséről, az esetleges vitamin, ásványi anyag hiányról, gombás fertőzésről, PH értékről, allergiákról.
Mindent alaposan áttekintünk: szív- és érrendszerről, bélrendszer, kiválasztó szervrendszer, nyirokrendszer, idegrendszer...
Megvizsgáljuk az Ön által szedett vitaminok, táplálékkiegészítők hatékonyságát és az Ön szervezetének legjobban megfelelő, legjobb felszívódású készítményre teszünk javaslatot.

Kapcsolódó terápiaként Nelson terápiát, a német fejlesztésű geno62 terápiát és magyar fejlesztésű safe laser terápiát alkalmazzuk, amelyek a legkorszerűbb alternatív módszerek a gyógyuláshoz és az egészség megőrzéséhez.

A biorezonanciás kontrollal megelőzheti mindennemű komolyabb betegség kialakulást.
Labor vizsgálatok, fájdalmas műszeres vizsgálatok nélkül kap azonnali teljes körű áttekintést egészségi állapotáról.

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 1 Ft
Település: XI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 994 alkalommal
Biorezonanciás egészségfelmérés és terápia Biorezonanciás egészségfelmérés és terápia Biorezonanciás egészségfelmérés és terápia Biorezonanciás egészségfelmérés és terápia
Lehetőségek
Megosztók

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Biorezonanciás egészségfelmérés és terápia" című hirdetést látja. (fent)Ingyenes és fizetős szolgáltatások

A Szolgáltatások rovatban cégek és magánszemélyek különböző szolgáltatási apróhirdetései között böngészhet.

TIPP: Szolgáltatások gyors kereséséhez használja részletes keresőnket. Az Ön cége, vállalkozása még nem szerepl itt? Adjon fel egy hirdetést (ingyen reklám)!