Betöltés...

Designer menyasszonyi ruha csak az Ön egyedi személyiségéhez

Ár: 10.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
edves Menyasszonyok!

Stílus, luxus és elegancia...
Ennek jegyében készítjük el személyre szabott menyasszonyi ruháját, amelyben tündökölhet a nagy napon, akár egy filmcsillag.

Antiktól a modern stílusokig, egyszerűtől a rokokóig, minden fazont megtervezünk/elkészítünk!

Már Ceglédbercelen és vonzáskörzetében is!

Egyszerűbb alap modellek már 10.000. - Ft.-tól.
Mi is az alapmodell? Selyemből vagy bármilyen más nemes anyagból készült díszítetlen, egyrétegű, egyenes vonalvezetésű ruha.

Nincs olyan stílus, amit ne tudnánk megkreálni, költséghatékony módszerrel kivitelezni magas színvonalon, és minőségben.

Már ma vegye fel a kapcsolatot velünk a

http://victoriadomsik.com/

oldalra kattintva a "kapcsolat" menüpont alatt. Vagy hívjon nyugodtan telefonon, amennyiben ki van kapcsolva, többször kell próbálkozni, mert ha épp menyasszonnyal egyeztetek, nem mindig tudom felvenni. Minden egyedileg tervezett menyasszonyi ruhánkból most 30 % engedményt kap, legyen az bármilyen, sellő fazon, vagy abroncsos!

Olasz import anyagokkal dolgozunk, csak a legjobb minőséget használjuk, hogy a menyasszonyi modell tökéletes legyen.

Ne feledje, az egyedileg tervezett menyasszonyi ruha, a saját méreteinek és adottságainak megfelelően készül, így semmi nem áll tökéletesebben, ellentétben a készen vásárolt unalmas sablon alapján készült konfekció ruhákkal. A cél az esküvő napján az, hogy Ön tökéletesen ragyogjon, mi ebben nyújtunk segítő kezet szakmai perfektcionizmusunkkal.

A mi kollekcióinkat olyan menyasszonyok keresik, akiknek igényük van a luxusra, és tüntető eleganciára, és a varázslatosan misztikus, és titokzatos egyediségre.

Ne elégedjen meg a tucattal, hanem ragyogjon esküvőjén akár egy sztár!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Ceglédbercel
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Esküvői / party
 
Eddig megtekintették 642 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Designer menyasszonyi ruha csak az Ön egyedi személyiségéhez" című hirdetést látja. (fent)