Betöltés...

Robinson Szigetek - Nem feltétlen egyedül

Ár: 1.900 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani a megújult arculatú Robinson Szigeteket, ahol kiváló ár-érték arányú szolgáltatásainak élvezheti barátaival és munkatársaival csodás környezetben.

Amit kínálunk: Játékos foglalkozások, kajakozás, kenuzás, csónakázás, vízibiciklizés, horgászat, önfeledt kikapcsolódás. Mindezt 1.900Ft/fő (all-in) összegért egy napra.


A Szécsénytől 4 km-re fekvő Robinson Szigeteken a céges kollégák is maradandó élményekkel gazdagodhatnak, ha részt vesznek a csapatépítő rendezvényen, melyet a természet lágy ölén, a civilizációtól távol eső környezetben élvezhetnek.

A vendégek részére idegenektől elzárt, kocsibeállóval rendelkező szigetek, valamint fedett terasszal ellátott közösségi helyiségek, grillsütők, bográcshelyek, állnak rendelkezésre. Ezenkívül a fiatalabbak, ha kedvük tartja, a számukra fenntartott játszótéren érezhetik jól magukat.

Várjuk jelentkezésüket a megadott e-mail címen, telefonszámon. Vagy böngészhetik weblapunkat is a www.robinsonsonszigetek.hu címen.


(Friss programajánlatok: Egy- és kétnapos céges csapatépítő tréning. De egyéb programokkal is rendelkezünk, akár külön személyre szabottakkal is!)

Köszönjük a megtekintést.

Üdvözlettel:
A Robinson Szigetek csapata.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szécsény
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
Extrák: Egyeztetés után minden megoldható!
 
Eddig megtekintették 1055 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Robinson Szigetek - Nem feltétlen egyedül" című hirdetést látja. (fent)