Betöltés...

4 nap/3 éjszaka a Magas-Tátrában 2 fő részére, félpanziós ellátással és wellness-szel - Hotel Ava...

Ár: 156.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
3 éjszaka 2 fő részére standard kétágyas szobában
1 gyermek 4 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető
3x svédasztalos reggeli
3x háromfogásos vacsora (menüválasztásos)
1x belépés 2 fő részére a szálloda wellness részlegébe 75 percre jakuzzi és infraszauna elérhetőséggel (finn szauna feláras 8 EUR)
20 kedvezmény a 15 km-re fekvű Aqua City Poprad belépőinek árából
10-20 kedvezmény a környező sípályák bérleteinek árából (további információ a kedvezményekről a recepción)
Ingyenes wifi hozzáférés a szálloda egész területén
Ingyenes parkolás a szálloda parkolójában
Az ajánlat 2024.2.16-3.9. és 2024.5.1-6.30. között érvényes. A megvásárolt voucher szabadon átruházható.
A foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra, a szállodai szabad helyek függvényében történik.
A foglalás email-en kerseztül lehetséges info@hotelavalanche.sk
Meglévő foglalás lemondása az érkezést megelőzően 7 nappal lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő.
Check-in 14-22 óra között, check-out 10 óráig
Opcionális (a helyszínen fizetendő)
Upgrade kétágyas LUX szobára (tágas, erkélyes szobák, 2 pótágy elhelyezésére is alkalmasak) 42 EUR/2 fő/2 éjszaka
Pótágy 4-14 éves korig 22 EUR/fő/éj (félpanzióval), 15 éves kor felett és felnőtteknek 34 EUR/fő/éj
Extra éjszaka 116 EUR/2 fő/éjszaka standard kétágyas szobában, 130 EUR/2 fő/éjszaka LUX szobában
Hotel Avalanche
A közelmúltban felújított Hotel Avalanche 50  fő részére biztosít szállást kényelmes, tágas szobákban. A szobák mindegyike rendelkezik TV-vel, rádióval, saját fürdőszobával és internet elérhetősséggel. A legtöbb szobához saját erkély is tartozik,  kilátással a Magas- vagy az Alacsony-Tátra csodálatos hegyvonulataira. A szálloda stílusos és modern éttermében a szlovák konyha különlegességeit kóstolhatja meg. A bárban szlovák és külföldi borok illetve további röviditalok széles kínálatából választhat. A hotel wellnessrészlegében pihenhet, kikapcsolódhat. A Hotel Avalanche tökéletes választás családoknak, sportembereknek, baráti társaságoknak és pároknak egyaránt. tla - Magas-Tátra A hotel környékén télen és nyáron egyaránt rengeteg tevékenység közül lehet választani alpesi túrázás, hegyi kerékpározás, sífutás és lesiklás, sí-alpinizmus, hegymászás, golf és lovaglás. A poprádi Aqacity - wellness&spa komplexum mindössze 20 kilóméterre található a szálláshelytől. Továbbá lehetőség van bobozásra (Tatranská Lomnica), gokartozásra (Svit), ezen kívül a Csorba-tó sem található messze, kevesebb mint 20 perces autóúttal elérhető. A környék rengeteg kikapcsolódási és kirándulási lehetőséget kínál az ide látogatók számára télen és nyáron egyaránt. A Tatranská Lomnica (Tátralomnic) a szlovák Magas-Tátra egyik leghíresebb síparadicsoma, mely leginkább a Lomnick tít-re (Lomnici-csúcs) felvezető drótkötélpályájáról híres. A felvonó különlegessége, hogy több mint 1700 méter szintkülönbséget kell megtennie tátralomnici állomástól egészen a hegycsúcsig. Ez az 1950-es évekig szintkülönbség tekintetében világelső volt. A síközpont 11 kilóméternyi sípályát, 2 kabinos és 4 ülőszékes felvonót működtet. A síterep vázát a négyszemélyes, kiskabinos lift adja, amely a tátralomnici nagyparkolóból szállítja fel utasait egészen 1750 méterig, a Kőpataki-tóig. A lift a karbantartási időszakokon kívül egész évben üzemel, síszezonon kívül a túrázókat szállítja. A Lomnci-csúcsra egy pici ingalifttel lehet csak feljutni a Kőpataki-tótól, de ez csak ideális időjárási viszonyok közt üzemel, valamint innét nem lehet lesíelni. A tátralomnici pályán haladók és kezdők is egyaránt megtalálják a nekik megfeleő pályákat 4,8 km-nyi kék, 3,9 km-nyi piros és 2 km-nyi fekete pálya várja a síelőket. A közelben három rövid sífutópálya van, illetve kijelölt gyalogösvényeken járhatjuk be a vidéket.








Hotel Avalanche
...

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.04.13
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "4 nap/3 éjszaka a Magas-Tátrában 2 fő részére, félpanziós ellátással és wellness-szel - Hotel Ava..." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: