Betöltés...

3 nap/ 2 éjszaka félpanzióval egy gyönyörű olasz kisvárosban - Patriarca Hotel & Wellness

Ár: 120.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka egy standard kétágyas szobában 2 fő részére
2x reggeli 2 fő részére
2x 3 fogásos vacsora 2 fő részére a séf ajánlásával
egy üveg ajándék bor a szobában
Ingyenes wifi elérhetőség
A voucher kiállítástól számított 1 évig érvényes és szabadon átruházható
Kizárt dátumok húsvét és újév
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik info@hotelpatriarca.it
A foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges, a szabad helyekről a szálloda tud pontos tájékoztatást adni.
Meglévő foglalás módosítása az érkezés előtt legkésőbb 7 nappal lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő
A megvásárolt voucherek kombinálhatók (2 voucher 4 éjszaka)
Check-in 1400-től, check-out 1100-ig
Idegenforgalmi adó (a helyszínen fizetendő) a szálloda tud pontos információt adni az összegről
Opcionális (a helyszínen fizetendő)
Parkolás 6 EUR/nap
Babaágy kérésre 5 EUR/nap
Extra ágy 0-5 év közötti gyerek számára 20 EUR/éj/fő
Extra ágy 5 év fölötti gyerek számára 30 EUR/éj/fő
"Stone" wellness részleg használata 2 órára 45 EUR/fő
"Love" wellness részleg használata 2 órára 55 EUR/fő
 
Patriarca Hotel & Wellness
San Vito Al Tagliamento
A Patriarca Wellness Hotel San Vito Al Tagliamento városában fekszik, Olaszország északi részén a Pordenone tartományban. Gazdag történelmének és kulturális örökségének köszönhetően a város számos történelmi látnivalót kínál, például a középkori San Lorenzo székesegyházat. A gyönyörű városi tér, a Piazza Gramsci, ideális hely a sétálásra és a helyi élet megfigyelésére. A város környékén lévő festői tájak és borvidékek további vonzerőt nyújtanak a látogatóknak. San Vito Al Tagliamento az autentikus olasz életstílus és a történelmi hangulat tökéletes keveréke.
Udine (kb 40 km)
Udine egy varázslatos város Északkelet-Olaszországban, a Friuli-Venezia Giulia régióban. A várost az elegáns terek, impozáns épületek és történelmi műemlékek teszik különlegessé. Az Udine várából lenyűgöző panoráma nyílik a környező tájra. A Piazza della Libert, a város főterén, a középkori óvárost modern üzletek és kávézók szegélyezik, teremtve ezzel egyedülálló atmoszférát. Udine híres a reneszánsz stílusú Udinei Katedrálisról és a Tiepolo Freskókkal díszített Arcivescovile Palazzoról. A város a kulináris élvezetek szerelmeseinek is kedvez, hiszen a helyi piacokon és éttermekben a finom ízek kiválóan megmutatkoznak.
Treviso (kb 75 km)
Treviso egy bájos város Észak-Olaszországban, a Veneto régió szívében. A várost a csendes csatornák és kis hídak teszik különlegessé, hasonlóan Velencéhez. A történelmi belváros szűk sikátorai és középkori épületei lenyűgöző hangulatot teremtenek. Treviso híres a freskóiról, például a San Francesco templom freskói, melyek a város művészeti és kulturális gazdagságát tükrözik. A helyi piac, a Piazza dei Signori, élénk atmoszférájával és kávézóival ideális hely a városi élet megismerésére. Treviso a Prosecco régió közelsége miatt is híres, így a környéken számos borászat várja a látogatókat a kiváló olasz borok kóstolására.
Velence (kb 90 km)
Velence Olaszország egyik legizgalmasabb városa. A várost a kanyargós csatornák, híres hídvilág, és történelmi paloták alkotják, mindezt a lagúnák gyönyörű szigetein. A Szent Márk teret a Bázilika és a Dózse-palota uralja, és a város szívének tekinthető. Velence híres a gondolákról, melyek romantikus hajóként szállítják az embereket a csatornákon. A város kulturális gazdagságát a Peggy Guggenheim Gyűjtemény és a Fenice Színház is tovább emeli. Velence egyedi atmoszférájával és művészi örökségével örökíti meg magát az idők folyamán, egy olyan hely, amely minden látogató szívét elvarázsolja. 










Patriarca Hotel & Wellness
Patriarca Hotel & WellnessVia Pascatti 633078 San Vito Al Tagliamento, Olaszország
Call ...

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.04.06
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3 nap/ 2 éjszaka félpanzióval egy gyönyörű olasz kisvárosban - Patriarca Hotel & Wellness" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: