Betöltés...

3 nap 2 éjszaka Prága varázslatos városában - Hotel Suite Home Prague

Ár: 84.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka kétágyas szobában 2 fő részére
2x svédasztalos reggeli
1 gyermek 7 éves korig ingyenesen elhelyezhető a szülőkkel egy ágyban, illetve babaágy igényelhető ingyenesen
Ingyenes internet használat
A voucher felhasználható 2023. november 16-30, 2023. december 17-20 és 2024. január 3 - március 21 között, illetve 2024. november 4 - december 23 közötti hétköznapokon a szállodai szabad helyek függvényében.
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik reception@hotelsuitehomeprague.com
Meglévő foglalás módosítása az érkezés előtt legkésőbb 48 órával lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő
Lehetőség van több voucher összevonására. (2 voucher 4 éjszaka)
Check in 1500-től, check out 1000-ig
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő 2 EUR/fő/éj
Opcionális (a helyszínen fizetendő)
Plusz ágy 7 éves és afölötti gyerek részére 15 EUR/fő/éj reggelivel
Parkolás 28 EUR/nap
Lehetőség van BeerSpa használatára, ennek a felára a szállodával egyeztetendő.
 
Hotel Suite Home Prague
A Hotel Suite Home Prága központjában található. A szállodában 28 komfortosan felszerelt lakosztály van, melyek mindegyike fürdőszobával, TV-vel, minibárral, széffel és kávéfőzővel van felszerelve. A vendégek emellett opcionálisan igénybe vehetik a wellness részleg nyújtotta kényeztetéseket, köztük szaunát és sör fürdőt. 
A Hotel Suite Home Prague szálláshelye a történelmi belvárosában található, mindössze pár perc sétára a Vencel tértől. Kedvező elhelyezkedésének hála könnyen megközelíthetők az olyan látnivalók mint a Károly-híd vagy a Nemzeti Múzeum.
Prága
Csehország fővárosának, Prágának az egyik legfőbb nevezetessége a Károly-híd, mely a Moldva folyó felett ível át. Turistaként természetesen kihagyhatatlan látványosság, ha odalátogatunk. Mivel az Óvárost és a várnegyedet köti össze, így egyébként is a Károly-híd az ideális átkelési lehetőség. Szerencsére csak gyalog használható, így kellemes sétákat tehetünk rajta. Ha a Királyi palotában járunk, akkor ne hagyjuk ki a Szent Vitus-székesegyházat és legfőképp annak tornyát, ahova a kilátás miatt éri meg felmenni. Egész Prága belátható a toronyból a Károly-híd és az Óváros, de a többi nevezetesség is megcsodálható felülről.   Prága egyik legforgalmasabb utcája a Károly utca, mely nevéhez méltó módon a Károly-híd felé vezet. Az utcán rengeteg bolt található és a sok, Prágát felkereső turista miatt főleg szuveníreket árusítanak. Ezenfelül a Károly utcában még sok vendéglátóhely is van. Érdemes bebarangolni Prága több területét, kis utcáit. Minél többet ismer belőle az ember, annál jobban beleszeret ebbe a nyüzsgő, de mégis nyugodt városba.









Hotel Suite Home Prague
Hotel Suite Home Prague
Píína 658/2
110 00 Nové Msto, Czech Republic
Tel 420 222 230 833
reception@hotelsuitehomeprague.com 

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3 nap 2 éjszaka Prága varázslatos városában - Hotel Suite Home Prague" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: