Betöltés...

3 nap/2 éjszakás pihenés a történelmi olasz Sienában - Hotel Executive Siena

Ár: 87.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka egy standard kétágyas szobában 2 fő részére
2x reggeli 2 fő részére
1 gyerek 2 éves korig ingyenesen aludhat a szüleivel egy ágyban
Ingyenes parkolási lehetőség
Ingyenes wifi elérhetőség
A voucher 2024.12.31-ig érvényes és szabadon átruházható
Kizárt dátumok húsvét, újév, Strade Bianche, Palio (július 2-augusztus 16)
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik info@executivehotelsiena.com
A foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges, a szabad helyekről a szálloda tud pontos tájékoztatást adni.
Meglévő foglalás módosítása az érkezés előtt legkésőbb 48 órával lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő
A megvásárolt voucherek kombinálhatók (2 voucher 4 éjszaka)
Check-in from 1400, check-out until 1100
Idegenforgalmi adó (a helyszínen fizetendő) 2,5 EUR/fő/éj
Opcionális (a helyszínen fizetendő)
Extra személy 20 EUR/fő/éj
Vacsora 22 EUR/fő/éj
Kisállat hozható 20 EUR/nap
 
Hotel Executive Siena
A toszkán régió közkedvelt szegletében, Sienában található a gyönyörű természettel körülvett Hotel Executive Siena. A szálloda szobái nemrégiben lettek felújítva. A szálloda udvarán helyet kapó pavilonból szép kiállítás nyílik a környező vidékre. Élvezd a nap melegét és a kilátást egy koktél társaságában. 
Siena
A toszkán régió egyik legnépszerűbb városa, a gótikus stílus egyik zászlóvivője. A hagyomány szerint a várost Semus, Romulus unokaöccse alapította. A város kiemelt jelentőségét mi sem tükrözi jobban, hogy az UNESCO világörökség részévé nyilvánították. 
Toszkána
A chianti bor és az olívaolaj hazája az Appeninek és a Ligur-tenger által közrefogott területen fekvő Toszkána sokak szerint Olaszország legszebb vidéke. Az ideutazót azonnal rabul ejti ez az örökzöld növényzettel és szőlőültetvényekkel tarkított dimbes-dombos táj, megigézi a középkori városok ódon hangulata és az egyik ámulatból a másikba ejtik egy évezredes kultúra csodálatos műalkotásai.
Firenze (kb. 75 km)
Firenze az olasz tartomány, Toszkána fővárosa, és egyben kulturúlis központja. Az Appeninek dombjai között terül el az Arno folyó völgyében. Lakossága közel félmillió, de a városban tartozkodók száma ezt meghaladja a rengeteg turista, valamint a városban dolgozók miatt. A város hosszú múltra tekinthet vissza, a Kr. előtti I. században alapították, az 1400-as évektől a Mediciek uralták. Ma rengeteg történelmi, és kultúrális nevezetességnek ad otthont.
Volterra (50 km)
Az Alkonyat filmekből ismert gyönyörű újkőkorszaki település mindössze 1 órára található Sienától. A város nevezetességei közé tartozik az időszámításunk előtti római színház, valamint a Santa Maria Assunta katedrális. Feltétlen érdemes meglátogatni az igazi olasz életérzés átéléséért. 

Hotel Executive Siena
Hotel Executive Siena Via Nazareno Orlandi 3253100 Siena, IT
Phone 39 0577 331210
info@executivehotelsiena.com
www.executivehotelsiena.com

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3 nap/2 éjszakás pihenés a történelmi olasz Sienában - Hotel Executive Siena" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: