Betöltés...

2 éjszaka 2 fő részére reggelivel Prága központjában - Hotel Theatrino**** 2024

Ár: 85.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
1 welcome drink 2 fő részére
2 éjszaka kétágyas szobában 2 fő részére
2x svédasztalos reggeli
1 gyermek 2 éves korig ingyenesen elhelyezhető a szülőkkel egy szobában (maximálisan elhelyezhető kiságyak/pótágyak száma 1)
Információs prospektusok és kalandtippek a város felfedezésére
Ingyenes internet használat
A voucher 2024.12.22-ig használható fel a szállodai szabad helyek függvényében.
Kizárt dátumok Húsvét (2024.03.29-04.01) 2024. április 26-június 1, 2024. adventi hétvégék
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik theatrino@avehotels.cz
Lehetőség van több voucher összevonására. (2 voucher 4 éjszaka)
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő 2 EUR/fő/éj
Hétvégi felár 25 EUR/éj/szoba - a helyszínen fizetendő péntek, szombat éjszakára vonatkozóan
Kisállat hozható EUR20/éj
 
Hotel Theatrino
A Hotel Theatrino Prága központjában található. A szállodában 73 komfortosan felszerelt szoba van, melyek mindegyike fürdőszobával, TV-vel, minibárral, széffel és kávéfőzővel van felszerelve. A vendégek ingyenesen igénybe vehetik a wellness részleg nyújtotta kényeztetéseket, masszázs is igényelhető. A svédasztalos reggeli gyönyörű környezetben fogyasztható el a szecessziós stílusban épített, egykori színházteremben, melyet Harald Schreiber osztrák építész újított fel. A Theatrino Hotel szálláshelye a történelmi belvárostól mindössze 3 villamosmegállóra vagy 20 perces sétára, a Lipanska villamosmegállótól pedig csupán 50 méterre található. Prága Csehország fővárosának, Prágának az egyik legfőbb nevezetessége a Károly-híd, mely a Moldva folyó felett ível át. Turistaként természetesen kihagyhatatlan látványosság, ha odalátogatunk. Mivel az Óvárost és a várnegyedet köti össze, így egyébként is a Károly-híd az ideális átkelési lehetőség. Szerencsére csak gyalog használható, így kellemes sétákat tehetünk rajta. Ha a Királyi palotában járunk, akkor ne hagyjuk ki a Szent Vitus-székesegyházat és legfőképp annak tornyát, ahova a kilátás miatt éri meg felmenni. Egész Prága belátható a toronyból a Károly-híd és az Óváros, de a többi nevezetesség is megcsodálható felülről.   Prága egyik legforgalmasabb utcája a Károly utca, mely nevéhez méltó módon a Károly-híd felé vezet. Az utcán rengeteg bolt található és a sok, Prágát felkereső turista miatt főleg szuveníreket árusítanak. Ezenfelül a Károly utcában még sok vendéglátóhely is van. Érdemes bebarangolni Prága több területét, kis utcáit. Minél többet ismer belőle az ember, annál jobban beleszeret ebbe a nyüzsgő, de mégis nyugodt városba.








Prague Hotel Theatrino
Prague Hotel Theatrino Boivojova 53, 130 00 Prague 3, ikov Telefon 420 227 031 894 GSM 420 721 264 867 Fax 420 227 031 895 E-mail theatrino@avehotels.cz Honlap http//www.hoteltheatrino.cz/

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "2 éjszaka 2 fő részére reggelivel Prága központjában - Hotel Theatrino**** 2024" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: