Betöltés...

ÉLETTERV SZEMÉLYES HOROSZKÓP ALAPJÁN. PERIÓDUSOK ONLINE

Ár: 7.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
SZEGEDEN ÉS SIÓFOKON VAGYOK ELÉRHETŐ SZEMÉLYESEN, VAGY ONLINE.
Leszületésed előtt felvállalt ÉLETTERVED kódja időrendben. Tökéletes hosszabb távú előrejelzés, mert elkerülni véletlenül sem tudod. Inkább haladj a csillagok által támogatott életutadon, mintsem pofozgasson a sors mert letértél róla. (:

Hosszú távú előrejelzések életében.
Felesleges körök megtételének kivédésében lehet segítségünkre az az Asztrológiai módszer, mely az adott személy pontos születési adatainak megfelelően megmutatja, hogy életét mikor milyen körülmények-, milyen planéták támogatják vagy éppen gátolják.

Mindez kódokban mutatkozik amiket meg kell fejteni és nem kevés munkával jár, de ahhoz, hogy az ember saját sínén maradjon, mindenképpen megéri. Mert ugye van Földi törvény amit el kell fogadnunk, és van az Univerzumnak is törvénye ami jóval a földi fölött áll!
Ebből kifolyólag előre fel lehet készülni arra, hogy a legjobb megoldásokat és lépéseket tegyük a legmegfelelőbb időben ahhoz, hogy Sorsunkat a lehető legjobban tudjuk irányítani felesleges pofonok elkerülésével.

Aki megteheti, gyermekének is érdemes megnézetnie és összeírnia ezeket az időperiódusokat.

Nem szokványos horoszkóp elemzéséről van szó, hanem a személyes horoszkóp szerinti életünk időbeosztásáról. Természetesen horoszkóp elemzésre is van lehetőség.

Magamról tudom, hogy 40 és 50 év között már sokan néznek vissza, hogy mikor mit rontottak el, mikor mit kellett volna tenniük. Természetesen van szabad akaratunk, de azt is lehet gyakorolnunk, ha a csillagok segítségét is latba vesszük.

Online is megoldható az elemzés!

Időpont egyeztetésére telefonon van lehetőség. Több éves szakmai tapasztalattal tudok munkámmal segíteni. A tanácsadások díja és egyéb infók a megadott weboldalon találhatók.
Nyugtát adok.
Astrogeist

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szeged
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 682 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "ÉLETTERV SZEMÉLYES HOROSZKÓP ALAPJÁN. PERIÓDUSOK ONLINE" című hirdetést látja. (fent)