Betöltés...

Duguláselhárítás Budakalász

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Lehetőséget biztosítunk a Budakalász és régiójában élők számára, hogy bontás mentesen, garanciális és fix áras duguláselhárítást kapjanak a pénzükért.

Duguláselhárító gyors szolgálatunk Budakalász városában akár azonnali, vagy Önhöz alkalmazkodó időben vállal duguláselhárítást A-Z-ig díjmentes kiszállási díjjal.

.

Duguláselhárítás Budakalász és környékén: hétfőtől – vasárnapig 0-24-ig tartó elérhetőséggel. Duguláselhárítás A-Z-ig lakáson belül és épületen kívül is (mosdó,-mosogató,-WC,-padlóösszefolyó,-kád,-piszoar,-csatorna,-ereszcsatorna dugulások).
Duguláselhárítás Budakalász területén, a legmodernebb gépekkel, gyorsan, bontás és vésés nélkülözésével.
A duguláselhárítás folyamatát nagy teljesítményű géppel, bontás és vésés mentesen végezzük el tiszta környezetet hagyva magunk után. Bármilyen kültéri vagy beltéri dugulást megszüntetünk gyorsan, precízen, és tisztán.

Egyéb Épületgépészeti, Csőszerelői Szolgáltatásaink: Csőszerelés, aknatakarítás,-tisztítás, lefolyótisztítás, csatornamosás,-tisztítás Woma segítségével, csatorna rákötés,-bekötés,-kikötés, cső zsírtalanítás, cső gyökértelenítés, csatornakamerázás, lefolyókamerázás, csőkamerázás.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budakalász
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szervíz / Szerelés
 
Eddig megtekintették 239 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Duguláselhárítás Budakalász" című hirdetést látja. (fent)