Betöltés...

4 napos/ 3 éjszakás borkóstolóval egybekötött toszkán pihenés - Podere La Casetta

Ár: 127.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
3 éjszaka 2 fő részére standard szobában vagy apartmanban 
1 üveg bor üdvözlő ajándékként
1x helyi borok és egyéb különlegességek kóstolója
egy gyerek 2 éves korig ingyenesen aludhat a szüleivel együtt
ingyenes medence használat nyáron (kültéri medence)
Ingyenes wi-fi az egész hotelben
Ingyenes parkolási lehetőség
A voucher 1 évig érvényes, és szabadon átruházható.
Kizárt dátumok 2024.05.18-25, 2024.06.26-08.31 (télen a szálláshely zárva tart, a szezonkezdetről/zárásról érdeklődjön emailen)
Foglalás közvetlenül a szálláshelynél, a szabad helyek függvényében e-mailben, a voucher sorszámának megadásával casetta.unique@gmail.com
A foglalás módosítása/törlése az érkezés időpontját megelőzően legkésőbb 15 nappal lehetséges, különben a vouchert felhasználtnak tekintik.
Check in 1600-1900, check out 800-1000
Voucherek kombinációja lehetséges (2 voucher 6 éjszaka)
Egyéb költségek (helyszínen fizetendő)
idegenforgalmi adó 1,5 EUR/fő/éj
takarítási költség 25 EUR/fő/tartózkodás
Opcionális költségek (helyszínen fizetendő)
2 fő felett személyenkénti felár 50 EUR/fő/tartózkodás (az apartman maximum kapacitása 4 fő)
 
Podere La Casetta
A középkori falu, Montaione mellett található La Casetta üdülőhely különösen romantikus helyszín. Köszönhető főként annak, hogy a nap útját a horizonton napfelkeltétől napnyugtáig lehet végigkövetni. Ezenkívül láthatók kitűnő a kilátás a közeli hegyekre, várakra, erdőkre, olajfaligetekre, borutakra és kis falvakra is. A befejeződött renoválásnak köszönhetően az épület visszanyerte eredeti szépségét és minden olyan eszköz megtalálható benne, ami a kényelmünket szolgálja. A berendezés tradicionális, a vidéki életet tükrözi vissza. Az apartmanhoz tartozó privát kertben virágoznak a rózsák, mellettük pedig különböző fűszernövények találhatók.  A teraszt szőlőültetvények veszik körbe, melyek felejthetetlen látványt nyújtanak, miközben a teraszon pihenünk, vagy egy késő délutáni vacsorát fogyasztunk a naplementében. A medencéhez vezető ösvényt virágok szegélyezik. Ahogy elindulunk irányába, szemünk elé tárul a medencéhez tartozó terasz napozóágyakkal, a gyerekeknek játszótérrel és lugassal. Kanyargós ösvényeken lehet eljutni az olajfaligetekbe, borutakhoz, erdőkbe, sáfrányokkal teli területekre. A La Casetta ideális pároknak, baráti társaságoknak, családoknak vagy egyszerűen csak azoknak, akik szeretnének pihenni, felfedezni a környéket, meglátogatni a környező helyiségeket, élvezni a finom ételeket és borokat. Az apartmant körülölelő területen lehetőség nyílik a sportolásra is golf, tenisz, lovaglás, kerékpározás. A közelben lévő nagyobb városok egy órán belül elérhetők autóval Florence, Pisa, Siena. 30 percre található Volterra és 20 percre San Gimignano.










Podere La Casetta
Via Poggio all\'Aglione 36/38, 50050 Montaione, Italy
Tel 39 392-5906215
mthotelpromotion@gmail.com
http//www.poderitognetti.it/

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.04.17
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "4 napos/ 3 éjszakás borkóstolóval egybekötött toszkán pihenés - Podere La Casetta" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: